Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

Više od 90 posto Srba smatra da treba vratiti smrtnu kaznu u Srbiju, "jer monstrumi ne zaslužuju da žive", pokazala je anketa koju je uradio Telegraf, a koja je obuhvatala više od 20.000 čitalaca Telegrafa. Više detalja o anketi pročitajte OVDE.

Srpska novinarka Ksenija Pavlović prekršila je pravila Bele kuće jer je, na ovonedeljnoj konferenciji za novinare, koristila aplikaciju Periskop i uživo na internetu emitovala zvučni snimak brifinga portparolke Sare Sanders, iako je to zabranjeno, navodi "Vašington post".

Ratko Jovanović oko 17 sati izbo je nožem suprugu Draganu, a potom sebi prerezao vrat. Nesrećna žena na putu ka bolnici podlegla je povredama. Više o ovoj vesti možete saznati OVDE.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pre nekoliko sati stigao je u Beograd. Fotografiju sa njim objavilo je nekoliko fanova koji su ga sačekali na aerodromu čim je sleteo.

Razlog ove posete je, kako tvrdi izvor blizak teniseru, privatne prirode.

U Humskoj, Partizan je dočekao Mačvu na startu Superlige i bio je nemilosrdan sa čak 6:1!

Partizan je u meč ušao kao tim sa nizom od čak 39 mečeva bez poraza, od toga je čak 16 trijumfa vezano u Humskoj. Nije bilo Leonarda u protokolu, ali su na to navijači brzo zaboravili zbog partije ostalih. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Jedna od najlepših srpskih glumica, Sloboda Boba Mićalović, među glavnim je junacima nove serije "Nemanjići - rađanje kraljevine" u produkciji RTS-a, čije je snimanje uveliko u toku.

Sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića, Lav Pajkić, pohvalio se na društvenoj mreži novim imenom.

Naime, Lav je postao hadžija i od danas ima dodatno ime, o čemu je obavestio svoje prijatelje na Fejsbuku. OVDE možete saznati više o ovoj vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA