Luda zabava mališana i proteklog vikenda u Šumicama (FOTO)

Odlični glumci doneli su na scenu poznatu dečiju bajku, ali na potpuno neočekivan način

  • 0

U petak veče, prepuni atrijum Voždovačkog centra "Šumice" ispunili su aplauzi, radostan dečiji smeh, ali i pevušenje roditelja koji su pratili izvođenje predstave "Ko se boji vuka još".

Glumci "Teatra Talija" opčinili su publiku. Odlični glumci doneli su na scenu poznatu dečiju bajku, ali na potpuno neočekivan način. Uz odlične songove glumci su uvodili publiku u priču. Bilo je to veče dobre zabave za sve - od onih najmlađih u kolicima, do nasmejanih roditelja.

Avanturistička predstava dečijeg animatora Vladana Zeca "Priče iz Zoograda", plenila je pažnju publike koja je subotnje veče provela u "Šumicama". Na poznate songove dečijih hitova svi su zajedno uglas pevali i gestikulirali. Autor je iz svoje zbirke "Priče iz zemlje životinja" ovoga puta odabrao priče koje su između basne i bajke. Edukativne su, imaju pouku, zabavne i prilagođene uzrastu od 4 do 9 godina. I beskrajno zabavne, što su potvrdili mališani koji su se odlično zabavljali te večeri.

Foto: Opština Voždovac

Jedan od najčuvenijih beogradskih animatora koji zabavlja decu na trgovima, u tržnim centrima, na rođendanima, Klovn Pera tokom sat vremena nedeljne zabave najmlađih Voždovčana, izazavao je buru oduševljenja i spontane reakcije od onih koji su tek prohodali, ali su se gurali u prvim redovima, do starijih školaraca.

Foto: Opština Voždovac

Domaćin "Šumica", ništa manje slavni Peđolino, poželeo je Klovnu Peri dobrodošlicu dečijom himnom "Šta je ljubav" na početku. Smehotresni kalambur Klovna Pere i Peđolina završio se vozićem u koji su se uhvatila sva deca iz publike, veselo pevajući. Orilo se "Ćihu, ćihu, ćihu hu..." do Dušanovca!

Foto: Opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA