Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. 

TV PRESEK U 17: Virus Zapadnog Nila širi se Srbijom, klinac podmetnuo požar u Crnoj Gori, Đorđević konačno progovorio o Jokiću

Naše vesti pogledajte OVDE.

Predsednik Aleksandar Vučić gostovao je večeras u emisiji "Bez dlake na jeziku" na televiziji Pink. Između ostalog, Vučić je izjavio da dok ne rešimo pitanje Kosova, imaćemo "zamrznut konflikt". Opširnije OVDE.

OTKRIVAMO: Da li magneti na frižideru mogu da privuku munje i da nas ubiju

Za krvavi pir u Banatskom Karlovcu kriv Fejsbuk: Ubio ženu zbog patološke ljubomore!

Ljubomora je prekjuče bila okidač za još jendu porodičnu tragediju u Banatskom Karlovcu. Besan zbig ženine prepiske sa jednim muškarcem iz Beča Ratko Jovanović (52) nožem je prerezao vrat svojoj supruzi Dragani (44), a potom presudio sebi. Pročitajte OVDE.

Trenera Olimpijakosa pitali da objasni izjavu ''Kosovo je Albanija'': Imao je spreman odgovor na srpskom jeziku!

ZVEZDINE HIJENE ČUVAJU OLIMPIJAKOS: Grci odseli u kraju okorelih Delija, Grobari neće moći da im priđu

Fudbaleri Olimpijakosa stigli su u Beograd nešto posle podneva, a direktno sa aerodroma Nikola Tesla policija ih je sprovela do hotela. Velike policijske snage čuvale su ekspediciju Pirejaca, kako se ne bi dogodilo nešto nepredviđeno, jer je poznato da vlada velika tenzija između navijača Partizana i Olimpijakosa. Pročitajte OVDE.

Džej Lo proslavila 48. rođendan BEZ GAĆICA i BEZ BRUSA, a kad je zamešala guzom od 27 miliona dolara, zaustavila se planeta!

Zanimljivo je koliko se piše o grudima Salme Hajek, a nije došla dekoltirana

Jedna od najatraktivnijih glumica Holivuda, bez obzišra što je u šestoj deceniji života Salma Hajek, ušla je u žižu javnosti američkih medija zbog grudi. Kako se obukla pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA