≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sataBrojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Amerika tvrdi - Rusija loše utiče na Balkan, muke za sve koji se venčavaju posle 1. avgusta, Novak se oprostio od tenisa do sledeće godine

Naše vesti pogledajte OVDE.

Prva dugoročna prognoza sve do januara: Posle paklenog leta, evo kakvi su jesen i zima pred nama

NAJBITNIJA TEMA NAŠE GENERACIJE: Zašto je Vučićev poziv za dogovor oko Kosova ISTORIJSKA PRILIKA

Ako moraš da progutaš žabu, nemoj da je mnogo gledaš, progutaj je odmah. Ako moraš da progutaš nekoliko žaba, najveću progutaj prvu - rekao je 2002. godine, Zoran Đinđić, tadašnji premijer Srbije, saopštavajući građanima šta ih sve čeka na putu do boljeg života.

On je svoj put okončao mnogo rano, baš u trenutku kada je pomenuo rešavanje problema Kosova i Metohije. Postoji mnogo metafora kojima se u srpskom jeziku opisuje KiM, ali umesto opisa potrebna su nam dela. Čini se da je to upravo ideja vodilja predsednika Aleksandra Vučića. Na početku svog mandata on poziva na široki dijalog kako bi razbistrili glavu i u budućnosti nastupili mnogo ozbiljniji, a pre svega odgovorniji i objektivniji, kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Više o tome pročitajte OVDE.

Ovo su beogradski Boni i Klajd: Javljali se na oglase za stan, pa gazdama sipali drogu u piće i pljačkali 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B.B. (1979) i A.G. (1980) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare na teritoriji Beograda, saopštio je MUP. Pogledajte ih OVDE.

Kladionice ponizile Hrvate pred duel sa Srbijom: Nismo se nadali ovako niskoj kvoti, uprkos povrede Mandića

Novak bez reketa do 2018: Bog mi je sad dao znak da odmorim, ali ćete me tek gledati kako igram tenis!

Posle peha na Vimbldonu, Novak Đoković rešio je da konačno progovori o problemima sa povredom i budućnosti. Više o tome pogledajte i pročitajte OVDE.

RAJSKI KOMŠILUK: Cune sahranjen pored Bate, Gage i Mande

Nebojša Glogovac napušta Srbiju!

Nakon nekolicine ljudi iz sveta filma, poput reditelja Srđana Dragojevića koji će život verovatno nastaviti u Kanadi, Ljubomira Bandovića kojem se otvorila mogućnost da ode u Švedsku, Norvešku ili Dansku, i Nebojša Glogovac po svemu sudeći uskoro će napustiti Beograd i Srbiju. Sve o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA