Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje.

TV PRESEK U 17: Vlada Srbije održala najbitniju sednicu, jedno slovo više neće biti na srpskim tablicama, težak udarac za Zvezdu pred meč sa Spartom 

Naše vesti pogledajte OVDE.

Majka malog Alekse napisala pesmu koja slama i najtvrđa srca! Dirljiv post posle sramne odluke da niko ne odgovara za njegovu smrt 

Psi rastrgli ženu u Barajevu, napali i dete: Nesrećnoj starici pregrizli noge i ruke, a najteže povrede ima na glavi

U razmaku od samo nekoliko sati u Dom zdravlja Barajevo primljene su dve osobe sa stravičnim povredama zbog ujeda pasaStarija žena (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo potpuno rastrgli, a sinoć je, kako se pretpostavlja jedan od tih pasa napao i maloletnog dečaka. Sve o tome pročitajte OVDE.

PRVI PUTINOV UDARAC AMERICI: Ovo je odgovor Rusije na nove sankcije

Cela Marakana se naježila zbog čeških navijača: Spartanci su toliko oduševili Delije, da smo prisustvovali nikad viđenoj sceni u Srbiji

Hrvati o srpskom kompleksu: Razbili nas u Kazanju, deklasirali u Beogradu, nismo imali nadu u Riju... 

O dominaciji Delfina pod naslovom "Kako smo se rešili srpskog kompleksa" pisao je za portal Indeks Vjeko Kobeščak, nekadašnji reprezentativac Hrvatske i osvajač olimpijskog srebra iz 1996, koji je bio potpuno otvoren. Sve o tome pročitajte OVDE.

Marinko Rokvić tukao Nadu Topčagić: Pevačica otkrila sve detalje skandala, i u kakvom je sada odnosu sa pevačem!

Marina Tucaković otkrila da li će Aci Lukasu OPROSTITI 100.000 EVRA koje joj duguje

Marina Tucaković i Aca Lukas već duže vreme vode spor zbog neisplaćenog novca koji folker duguje, međutim, to nije narušilo njihov odnos. Sve o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA