≫ 

Izbio požar u Severnoj Mitrovici: Stanari zgrade evakuisani, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (FOTO)

U ovim trenucima vatrogasci pokušavaju da požar strave pod kontrolu

  • 0

U takozvanom samačkom bloku u Severnoj Mitrovici, večeras oko 22.00 sata izbio je požar, a prema dosadašnjim informacijama, nema povređenih, a stanari zgrade su evakuisani, rekao je za KoŠev zamenik regionalnog direktora Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

U poznatom turskom letovalištu evakuisano 400 gostiju, zbog požara hospitalizovano 14 ljudi (VIDEO)

Gust dim i plamen dižu se iznad ovog dela grada koji se nalazi u ulici Filipa Višnjica.

Prema nepotvrđenim informacijama, požar je izbio na poslednjem spratu jedne od zgrada u samačkom bloku i zahvatio je najmanje jedan stan.

- Uzrok požara za sada nije poznat. Na tome će raditi vatrogasni inspektor i više detalja imaćemo nakon istrage - rekao je Hoti, navodi Kos sev.

Foto: Telegraf

Zgrada samačkog bloka nalazi se u neposrednoj blizini zgrade suda i pritvornog centra i tu su krov nad glavom našli bivši radnici Trepče, raseljena lica iz Republike Srpske i sa Kosova i Metohije i socijalno ugroženi građani.

Jedan od stanara Ljubomir Dimić, reka je novinarima da mu je u zapaljenoj sobi ostalo sve što je imao i da nije uspeo da iznese ni lična dokumenta.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs/Kossev/S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA