Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Posle poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića na unutrašnji dijalog kako bi se konačno rešio problem Kosova i Metohije, usledili su i prvi predlozi od strane domaćih političara, ali i stranih eksperata. Opširnije čitajte OVDE.

Lazar Lađevac (20) iz Zaječara, kojeg je Ana L. iz istog grada optužila da ju je izujedao i silovao, ekskluzivno za Telegraf.rs kaže da on nije monstrum i silovatelj, i da ovu devojku bez obzira na to što ga je poslala u pritvor, neće goniti.

U Srbiji od 2006. godine do danas nije zabeležen nijedan slučaj obolevanja od autizma nakon primljene MMR vakcine protiv malih boginja, zauški i rubeola, kažu za Telegraf.rs u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut". U ovoj ustanovi ističu i da nema dokaza koji ovu vakcinu povezuju sa nastankom autizma.

U najnovijem izdanju "TV preseka" pratite da li se pojavila prva pustinja u Srbiji, odnos Srba i Bošnjaka ključ mira na Balkanu, kako se Zvezda spremala za pobedu u Pragu.

Evo kolika je stvarno temperatura bila u automobilima u 16h, na sedištu i volanu dok je napolju +40. Merili smo u crnom i belom autu. Opširnije čitajte OVDE.

Zakerberg definitivno ulazi u politiku. Osnivač Fejsbuka i njegova supruga Prisila Čen angažovali su demokratu, nekadašnjeg savetnika Baraka Obame, Džoela Benensona za konsultata. Celu vest pročitajte OVDE.

Posle beogradskih 2:0, tim Vladana Milojevića pobedio je u Pragu sa 1:0, pa sa netaknutom mrežom ide u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

Leonardo Da Silva Souza, igrač koji je doneo toliko radosti navijačima Partizana prethodne sezone, i titulu pride - otišao je iz Humske, sada stvarno. Opširnije čitajte OVDE.

Pevačica Ana Nikolić porodila se u Beogradu u 9.30 časova, i na svet je donela devojčicu, ekskluzivno saznaje Telegraf!

Poznati britanski glumac Robert Hardi, koji je glumio u čuvenom serijalu filmova o čarobnjaku Hariju Poteru, preminuo je u 92-oj godini života. Celu vest pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA