Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Zahlađenje koje je danima iščekivala cela Srbija - konačno je stiglo! Međutim, u nekim delovima naše zemlje pala je izuzetno jaka kiša koja je stvorila probleme na putevima.

Oficir Predrag Milisavljević poziva višečlane porodice koje nisu u mogućnosti da odu na letovanje, da dođu u njegovu vikendicu na besplatan odmor za pamćenje. Za period od sedam do 10 dana biće im obezbeđen komforan smeštaj, ceo sprat kuće, hrana, bazen u dvorištu, prevoz od kuće do vikendice u selu Ključ kod Mionice i nazad.

Tatjana Krsmanović, učiteljica u OŠ "Ratko Mitrović" iz Novog Beograda, odlučila je da ove jeseni svojim prvacima priredi drugačiji doček od onog koji čeka većinu njihovih drugara širom Srbije. Opširnije o ovome čitajte OVDE.

Koncert, koji je sinoć održao u Slunju povodom hrvatskog Dana pobede, Marko Perković Tompson počeo je, kao i ranijih godina, pesmom ''Bojna Čavoglave'' uz uzvik ''Za dom - spremni''.

Svakog leta bukne potraga za sezonskim radnicima u Crnoj Gori. Ondašnji poslodavci rado zapošljavaju Srbe i Bosance, uglavnom zato što prihvataju uslove koje lokalno stanovništvo nikada ne bi. Opširnije o ovome čitajte OVDE.

Fudbaleri Partizana su upisali i treću pobedu u Superligi, prvu u gostima, i to protiv Spartaka, ekipe koja im je poslednji put nanela poraz u državnom šampionatu prošle sezone.

Darko Miličić je Amerikancima otvorio vrata svog raja! Stari NBA Darko više ne postoji, novi je konačno pronašao sreću.

I novoj sezoni "Zvezda Granda" gledaoce očekuje veliko iznenađenje, i kako se priča, biće promenjena pozicija članova žirija i oni će biti "sklonjeni" sa bine. Sve detalje pročitajte OVDE.

Pevačica Neda Ukraden šokirala se kada su joj na vrata pozvonili biznismeni iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji su joj navodno ponudili 300.000 evra za njenu kuću u Lepetanima kod Tivta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA