Zašto je prosečan Srbin ljubomoran na izgled Čede Jovanovića?

Nejasan je Jovanović prosečnom Srbinu, a ne razume ni zašto je svim ženama baš on godinama broj 1

  • 43

Da je najzgodniji naš političar, to niko ne može da ospori. Kao ni činjenicu da je prosečan Srbin baš zbog toga, ali i mnogi drugih stvari, ljubomoran na Čedomira Jovanovića. Baš njemu, tom istom prosečnom Srbinu, najteže pada kad stigne leto i Čeda se skine. Pokaže izvajano telo, poneku novu tetovažu, i koliko je dobar u nekom novom ekstremnom sportu.

Seksi Čeda Jovanović grmi na moru: Depiliran, tetoviran, ponovo demonstrirao kakve trbušnjake ima (FOTO)

Kao da sve to nije dovoljno, nego Čeda još ima i prezgodnu ženu Jelenu, koja i posle pet porođaja izgleda savršeno. "Pa, zar i to, Čedo?", pita se prosečan Srbin.

Pitaće se još kako je moguće da izgleda tako dobro u kupaćem kostimu, da pored svih obaveza stigne i toliko da trenira, dok on, prosečan Srbin, uglavnom slobodno vreme provodi uz TV i umesto tegova - diže pivo.

Foto: Telegraf.rs

Osim što mami uzdahe zmijskim telom, ne može mu se osporiti ni da je hrabar. Ko bi se inače penjao po svim tim planinama zatrpanim snegom, bavio se paraglajdingom, ekstremnim skijanjem i padobranstvom?

Kome bi bilo u redu da više puta zadobije ozbiljne povrede, zbog kojih posle ide na nekoliko operacija kolena? Prosečnom Srbinu svakako ne.

Foto: Telegraf.rs

Pa još kad u sigurnosti svog doma naglas pročita da je Čedi život bio ugrožen prilikom zarona na dubini od 66 metara, a njegova žena uzdahne na to dok mesi kiflice u kuhinji. Pa, naravno da će biti ljubomoran.

I kao da sve to nije dovoljno, sram ga bilo, Jovanović je morao da se pridruži i planetarnom izazovu polivanja ledenom vodom. Na stranu to što se prosečan Srbin nikad ne bi polio vodom (nije lud da nazebe), nego se ne bi ni skinuo za polivanje, ni pokazao pivske trbušnjake.

Foto: Milena Đorđević

Nema veze ni što je na polivanje Jovanović došepao posle operacije kolena, sa sve zavojem preko istog, prosečan Srbin videće samo kamene trbušnjake.

I reći će on, prosečan Srbin, da je Čedomir lažov i licemer jer ko bi se još smeškao zavodljivo dok mu led klizi niz leđa. A žena će i na to uzdahnuti i zagristi onu kiflicu.

Foto: Milena Đorđević

A i te njegove tetovaže! Zar nije mogao, kao svaki prosečan Srbin, napisati prosto JNA? Ne, nego svaka njegova tetovaža mora da ima neko mitološko, dubokoumno značenje.

Sve i da hoće da prizna da je Čeda u redu, Srbin to ne može, jer svaki dan mora da gleda u nešto super što je najzgodniji srpski političar uradio. I u njegove trbušnjake. Dok on, prosečan Srbin ispija novo pivo.

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gligorije---

    8. avgust 2017 | 22:06

    PRSECAN SRBIN.BI IMAO VISE GLASOVA OD CEDE NA IZBORIMA

  • Unionista

    8. avgust 2017 | 22:06

    Prosecan Srbin nije ljubomoran na Cedu zbog njegovog tela. Prosecan Srbin ne voli Cedu zbog onoga sto on predstavlja (to jest njegova politika) a u tu grupu prosecnih Srba spadam i ja. A to se bavi ekstremnim sportovima, pa i mi prosecni Srbi bi se bavili mnogo cime da smo se kao politicari nakrali para ali ovako nazalost mozda odigramo neki basket ili fudbalicu i to je to.

  • Кошаркаш

    9. avgust 2017 | 00:03

    Просечни Србин,па тако и ја међу њима,љубоморан је заиста на Чеду Јовановића.А зашто?Зато што је из поцепаних старки ушао у ципеле од пар хиљада евра и зато што је преко ноћи постао милионер,и за крај,најљубоморнији сам на то што он никада али никада није био у вили у Шилеровој улици,нити се купао у ондашњем базену.Па како да нормална просечна Србенда не буде љубоморна,како!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA