Šok scena u busu Beograd-Crna Gora: Nije hteo da sedne pored gojazne žene, silno je izvređao

Vozači su pokušali da smire situaciju, međutim, to im nije pošlo za rukom

  • 23
Foto: Profimedia

Zbog kilaže jedne gospođe nastao je pravi haos u autobusu koji je saobraćao iz Beograda do crnogorskog primorja. Žučna rasprava nastala je kada je gospodin odbio da sedne pored nje. Pregršt ružnih komentara i psovki rasplakali su ovu nesrećnu ženu, koja će ovo putovanje sigurno zapamtiti.

Zvali su je "nilski konj", a danas ima 35 kilograma manje i izgleda kao ZVER

Naime, primetno gojazna gospođa ušla je u autobus i smestila se na sedište do prozora. Nedugo zatim, pojavio se i gospodin koji je rezervisao mesto baš pored nje.

- Odmah je prevrnuo očima kada je ugledao gospođu koja je bila gojazna. Zatim je glasno pitao ostale putnike da li neko želi da zameni mesto sa njim, jer kako kaže, ne želi sve vreme da sedi pored krmače od 300 kilograma. Svi smo se međusobno pogledali, bili smo šokirani! Većina putnika je započela žustru svađu sa njim, ali on nije mario - ispričala je za naš portal Andrea iz Svrljiga koja je prisustvovala ovom nemilom događaju.

Vozači su pokušali da smire situaciju, međutim, to im nije pošlo za rukom.

- Kada je "gospodin" video da sa putnicima nema šale, otišao je kod vozača, pa je i njima glasno naredio da mu odmah pronađu novo mesto. Oni su pokušali da smire situaciju, ali sva mesta su bila rezervisana, pa su i oni bili bespomoćni. Čovek je opet psovao nesrećnu ženu, ali ona ga je samo bledo gledala - dodala je Andrea.

Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RF

Putnicima je bilo čudno zašto žena uopšte ne reaguje. Nepomično je sedela i gledala samo u jednu tačku.

- Vozač je pokušao da se izvini gospođi zbog neprijatnosti, ali je shvatio je da je u pitanju strankinja, koja na svu sreću nije razumela ni jednu jedinu reč. Kada joj je rekao šta je u pitanju, gospođa se rasplakala. Rekla je: "Uvek sam prevelika, uvek sam previše, uvek sam neprihvatljiva!"

- Rasplakala sam se kada sam to čula. Odlučila sam da sednem pored nje, nisam želela da pamti našu zemlju po ovom neprijatnom iskustvu. Pa šta ima veze ako se malo stisnemo, nije smak sveta - istakla je Andrea.

Gospođa, koja je inače iz Mančestera, ima velike zdravstvene probleme i to uzrok njene gojaznosti.

- Nekoliko puta se operisala, čak mi je pokazala i ožiljke. Bilo mi je žao zbog svega što je proživela, želela sam da joj ulepšam ostatak puta. Ispričala mi je da se susreće sa velikim poteškoćama tokom putovanja i da ovo nije prvi put da je neko ismejava. Nekoliko puta su je čak izbacili iz aviona jer je preteška  - zaključila je Andrea.

Foto-ilustracija:Profimedia/Sciencephoto RM

Sve su to realni problemi koji ovu ženu drže budnom noćima pre putovanja i stvaraju joj anskioznost i nervozu od koje joj se povraća.

Čak je jedno vreme i vežbala kako će da sedi u autobusu sa skrštenim rukama, kako bi što manje uznemiravala putnike pored nje.

Kada dođe na autobusku stanicu, trudi se da bude prva u redu za ukrcavanje da bi prva sela na svoje sedište do prozora, jer tako neće morati da moli druge putnike da ustaju i pomeraju se kako bi ona sela.

Njen "pakao" traje i kada izađe iz autobusa, jer je onda pod stresom zbog putovanja nazad, gde je čeka sve isto.

(K.Bezbradica - k.bezbradica@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    9. avgust 2017 | 21:25

    Pa lepo zakupi dva mesta i boli je uvo a ne da slusa prostake kako je vredjaju

  • Zoran2

    9. avgust 2017 | 21:26

    Ima rešenja, kupi se lepo karta za dva sedišta i onda nema problema.

  • patata

    9. avgust 2017 | 21:28

    a da plati dva sedista i resen problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA