Bio je uzor najgrubljim momcima devedesetih, a njegove slike u svakoj teretani u Srbiji: Danas ga na Fejsbuku prati milion ljudi (FOTO)

Zanimljivo je da su njegovi trbušnjaci proglašeni za najbolje na svetu, kao i da ne postoji bodibilder na svetu koji je više fotografisan od njega

  • 5

Čuveni bodibilder iz Bečeja, Miloš Šarčev, čije su slike krasile zidove svih teretana u Srbiji devedesetih godina, i danas uživa u svojoj slavi. Samo na Fejsbuku Šarčeva prati skoro milion ljudi.

Igrao je za tri velikana, završio karijeru pre četiri godine, sada nema teorije da biste ga prepoznali! (FOTO)

Tokom aktivne karijere, dva puta je proglašen za Mistera Jugoslavije, a 1989. godine postigao je planetarni uspeh kada je osvojio titulu Mister Univerzum.

Od kraja osamdesetih, pa sve do početka dvehiljaditih stalno je osvajao nagrade u bodibildingu. Ta popularnost ne jenjava ni danas, što se može videti i po broju pratilaca na društvenim mrežama.

Printskrin: Youtube

Jedan je od najsimetričnijih bodibildera ikad! Poznato je da je doživeo peh na snimanju filma u Holivudu, kad se zapalio, ali su povrede zacelile.

Sve kolege imaju lepo mišljenje o njemu i kažu da je neverovatan. Dodaju da ne postoji čovek u Americi koji za njega nije čuo.

Printskrin: Youtube

Šarčev je bodibilder koji je ubedljivo najviše fotografisan.

Zanimljivo je da su njegovi trbušnjaci proglašeni za najbolje na svetu, kao i da je bodibilder koji se pojavio na najviše takmičenja ikad, na čak 110.

Danas je jedan od najboljih svetskih trenera bodibildinga i fitnesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA