Besplatna škola košarke na Štrandu

Grad Novi Sad je prepoznao sportskih kolektiva i podržao projekat koji za cilj ima da okupi što veći broj dece iz Novog Sada koja žele besplatno da treniraju košarku na Štrandu

  • 3

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovaće košarkaškom treningu koji se odigrava kao deo prvog zajedničkog projekta Košarkaškog kluba "Star" i Košarkaškog kluba "Sport's world".

Grad Novi Sad je prepoznao ideju tih sportskih kolektiva i podržao projekat koji za cilj ima da okupi što veći broj dece iz Novog Sada koja žele besplatno da treniraju košarku na Štrandu.

Treneri iz ta dva kluba će držati treninge košarke svaki radni dan od 20 do 21 čas do kraja avgusta, a sva deca od 7 do 12 godina, koja žele da treniraju besplatno košarku na Štrandu treba da se u to vreme prijave trenerima na terenu koji će im dati sva dodatna uputstva.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVONCICA

    9. avgust 2017 | 15:11

    Ovo je jako lepa vest :)

  • Пераконтраш​

    9. avgust 2017 | 15:33

    Валда ће се деца заинтересовати и отићи у школу,како би се поштен свет могао одмарати од њихове галаме и пимпања лопте по тротоарима!Иначе закуп кабина је доста скуп за узврат се добија неуређено травњаци,била и дим од роштиља Вашар!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA