Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovca. Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Sjenice, poginuli su Edina S. (33) i njena petogodišnja ćerkica S.S. Više o tome pročitajte OVDE!

Tokom tropskih i vrelih dana najprodavanija voćka na kikindskoj pijaci jeste lubenica. Sočna, slatka, crvena, pa još ohlađena, najlepša je na tezgi kod Olivere Nemeš (12), mlade Kikinđanke koja vredno zarađuje za džeparac i pomaže majci tokom letnje sezone prodaje voća.

Jaroslava Nikolić iz Zmajeva, majka šesnaestogodišnjeg Branimira, koji se juče udavio u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, kaže da joj još nije zarsla rana od pre 18 godina kada je ostala bez osmomesečne bebe, a sada je ostala i bez sina, prenose Novosti.

Američka pevačica Bijonse napravila je pravi haos kada je na Instagramu objavila svoje nove slike, a njeni fanovi su oduševljeni kako pevačica izgleda posle porođaja.

Đorđe Balašević i Olivera Olja Balašević važe za jedan od najskladnijijh bračnih poznatih parova. Đole prosto obožava svoju suprugu, a gospođa Balašević, koja je napunila 58 godina, zablistala je na novim fotografijama koje je na Fejsbuku objavila njihova ćerka Jelena Beba Balašević. Više o tome pročitajte OVDE!

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović na bizaran način ostala je bez zlata na Svetskom prvenstvu u skoku u dalj, što je u neverici ostavilo svetske medije.

O skromnosti Milenka Topića mogla bi da se napiše i knjiga. Ne voli da se ističe, takav je bio 1998, takav je i sada, kada će kao pomoćni trener KK Crvena zvezde iz senke biti važan šraf u novom sistemu pod vođstvom Dušana Alimpijevića. Više o tome pročitajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA