≫ 

Normalizovan saobraćaj kod Begaljičkog brda: Za saobraćaj puštene sve trake auto-puta kod Vrčina

Posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone

  • 0

U saobraćaj je, posle leve, puštena i desna traka na autoputu od Niša ka Beogradu, kod naplatne rampe Vrčin, a uskoro bi trebalo da se u saobraćaj pusti i zaustavna traka.

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu: Ima mrtvih, najmanje 5 povređenih, kilometarske kolone ka Beogradu

Posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone.

U saobraćaj je najpre puštena leva traka, a kako javlja RTS, sada je puštena i desna.

Na teren bi uskoro trebalo da stignu i dizalice koje će skloniti automobile s puta, pa bi u saobraćaj trebalo da bude puštena i zaustavna traka.

Jedna osoba je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-u.

Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno.

Oko 10 sati, u rad su puštene sve trake i saobraćaj je normalizovan.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA