KONAČNO: Izabran direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, ali tek sad kreće ludilo sa registracijom vozila

Za vršioca dužnosti reizabrana je Jasmina milošević, koja je i u prethodnom direktoru obavljala funkciju direktora Agencije

  • 0

Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici Jasminu Milošević za vršioca direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

7.000 ljudi i dalje čeka na registraciju polovnih vozila: Četvrtak bi mogao da bude dan odluke

U Srbiji trenutno nije moguće registrovati uvezene automobile, hiljade vozača očajno: Zbog promene direktora ne zna se dokle će sve da stoji

Milošević je i u prethodnom periodu obavljala istu funkciju, ali joj je mandat istekao 28. jula. Zbog toga što u međuvremenu nije izabran novi direktor, niko od vozača uvezenih automobila u prethodnih 20 i više dana nije mogao da registruje svoje vozilo.

Agencija za bezbednost saobraćaja izdaje potvrde koje su neophodne u procesu registracije, a kako u Agenciji nije bilo direktora, svi poslovi su stali pa je nastao haos.

Za to vreme nagomilalo se više od 7.000 zahteva za registraciju, tako da se očekuje da tek sada, po reizbiru direktora, nastane novi haos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA