Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

U Preseku vesti u 17 sati saznajte kako Rusi pokazuju moć, šta je predsednik Srbije rekao o evropskoj budućnosti i da li ima kosovskih institucija bez Srba.

Bivši albanski ministar spoljnih poslova Besnik Mustafaj izazvao je svojevremeno pravu pometnju kada je izjavio: Ako Kosovo bude podeljeno, nećemo biti u mogućnosti da garantujemo kosovsku granicu sa Albanijom, kao ni granicu sa albanskim delom Makedonije.

Novi status Kosova je ponovo pokrenuo pitanje granicâ na Balkanu i niko ne može sa sigurnošću predvideti dalji tok događaja, piše francuski "Le Mond diplomatik", a prenosi "Nedeljnik".

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

D. I. iz okoline Prokuplja, koji je danas oko 14 sati na ginekologiji prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" pretukao bivšu suprugu J. I. koja se nedavno porodila, odlučio je da se preda policiji.

Osim što će kao i svake godine započeti štrajkom prosvetnih radnika, ova školska godina doneće niz novina od kojih će mnoge biti drastične, počev od uniformi koje će učenici biti obavezni da nose, novog načina polaganja mature, rada sa policajcima, do oni manje radikalnih poput vraćanja informatike među obavezne predmete.

Više o povratku u đačke klupe, pročitajte OVDE.

Dragana Vasić (25) koja je poginula u noći između utorka i srede kada ju je na pruzi Ruma - Brasina udario teretni voz, dok je njen dečko Željko Lazarević (24) iz Novog Sela povređen, biće sahranjena sutra.

Saša Mihajlović zvani Butra (36) iz sela Berevce, u Štrpcu sa prebivalištem u Nišu ubijen je u jutros oko 4.30 časova na Keju Kola Srpskih sestara u tom gradu.

Za njegovo ubistvo, sumnjiči se Predrag Todorov (27) zvani Peka Kartel, koji je prema informacijama iz istrage, u Mihajlovića ispalio pet metaka iz pištolja, pa pobegao.

Više o ubistvu pročitajte OVDE.

Doktor Vladimir Đurić, psihoterapeut osvrnuo se na polemiku o tome da li treba ili ne vakcinisati decu, i bukvalno samo jednom svojom rečenicom zapušio usta onima koji podležu antivakcinalnom lobiju.

Hrvatski pevač Oliver Dragojević (69) šokirao je hrvatsku javnost kada je potvrdio da ima rak pluća!

Više informacija pogledajte OVDE.

Pre četiri godine Marija Šerifović je u filmu "Ispovest" otvorila dušu i ispričala koliko su njena majka Verica i ona propatile pored njenog oca Rajka, za kojeg je rekla da je kockar i alkoholičar, kao i da je fizički zlostavljao njenu majku.

Kakvo veče Partizana, kakva utakmica i kakva pobeda crno-belih, za Ligu Evrope!

Srpski šampion je poput tajfuna protutnjio Mađarskom, napravio dar-mar na "Pančo areni" u Felčutu, pobedio 4:0 (3:0) Vidoeton i obezbedio sebi mesto u kuglicama na UEFA žrebanju grupa drugog po jačini evropskog takmičenja.

Posle završetka plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, na red je došao i žreb za grupe. Monako je domaćin žreba, a deo ceremonije predstavlja i dodela godišnjih nagrada.

Više o žrebu pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA