Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Muškarac N.P. (51) ranjen je oko 19 časova u Cetinjskoj ulici u levu podlakticu. Maloletni napadači, starosti oko deset godina, nasrnuli su na beskućnika nožem.

Zbog sumnje da je u subotu, oko 13 sati, u stanu stambene zgrade u Ulici kneza Miloša u centru Vrnjačke Banje, pod još nerazjašnjenim okolnostima ubio svog oca S. G.(52), pripadnici Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, prema nezvaničnim informacijama, uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg Vrnjčanina I.G, prenose Novosti.

Američku državu Teksas sinoć je pogodio uragan Harvi,od kojeg se još strahuje jer bi mogao da bude jači i izazove veće posledice od dosad najačeg uragana Katrina iz 2005. godine. Tekst o katastrofi u Teksasu na našem portalu preplavili su komentari čitaoca koji bukvalno podržavaju uragan, pa ga još i "mole" da ponovi udar i bude još jači.

Srpska glumica Anita Mančić nije od onih žena koje su svoju privatnu dramu želele da sakriju od očiju javnosti. Kako je istakla, razlog je taj što je želela da, problem koji ima, podeli sa ženama koje muči ista stvar, a nemaju dovoljno informacija o tome. Više o tome pročitajte OVDE!

Svi koji su gledali legendarnu seriju "Mućke" sećaju se čuvene izjave Dela Boja "u ovo doba sledeće godine, bićemo milioneri". Da su kojim slučajem braća Troter stvarne ličnosti, oni bi već danas bili milioneri. Više o tome pročitajte OVDE!

Posle "ludog" meča koji su na "Vitalitiju" odigrali Bornmut i Mančester siti, četiri meča koja su igrana kasnije nisu bila ni blizu toliko uzbudljiva i sa toliko naboja.

Odbojkaši Srbije dobro su se namučili kako bi pobedili Estoniju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj sa 3:2 (25:23, 16:25, 21:25, 25:20, 15:12). Više o tome pročitajte OVDE!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA