TRI DETETA POVREĐENA ZA SAT VREMENA u saobraćajnim nezgodama u Prokuplju

Jedno dete je vozilo bicikl, dok je na brata i sestru, pešake, naleteo automobil

  • 1

Za sat vremena, tri deteta su povređena u dve saobraćajne nezgode u Prokuplju.

Stigao 51 novi uređaj za merenje brzine vozila! Imaju jednu specijalnu namenu i cilj

U prvoj koja se desila oko 17 sati, kao pešaci u Ulici Vuka Karadžića povređena su dva deteta, odnosno brat i sestra stari 14 i 10 godina, a nešto kasnije, jedanaestogodišnje dete koje je vozilo bicikl udario je automobil. Na sreću, sve troje su prošli sa lakim telesnim povredama. Ipak, u prokupačkoj bolnici urađen je kompletan pregled sva tri mališana i još uvek traje dijagnostika povreda.

Ono što je alarmantno je činjenica da je za poslednjih 12 sati u saobraćajnim nezgodama u Prokuplju povređeno sedam osoba, a jedna osoba je stradala na licu mesta.

N. N. (46) iz Rastovnice kod Prokuplјa preminuo je kada se prevrnuo automobil kojim je upravlјao, a u saobraćajnoj nesreći na putu Prokuplјe - Ribarska banja četiri mlađe osobe su povređene.

Najteže je povređen vozač D. M. (32) iz Prokuplјa koji je zbog ozbilјnih povreda prevezen u Klinički centar Niš. Teške telesne povrede zadobio je i D. K. (38), dok su dve devojke koje su bile u automobilu prošle sa lakim telesnim povredama. Njih troje su zbrinuti u prokupačkoj bolnici.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    2. septembar 2017 | 20:26

    vozace koji udare dete na pesackom treba streljati momentalno ili vesati ....jer to treba da se tretira kao ubistvo sa predumisljajem i momentalna smrtna kazna ...... posle 3 nema vise da bude na pesakom niko zgazen....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA