≫ 

Aleksandra ima lepotu, stas i pamet: Njeno ime i lik danas su upamtili svi. Mlada Užičanka zablistala na promociji kadeta Vojske Srbije! (FOTO)

Među najboljim kadetima na 3. klasi Vojno-medicinske akademije je i Aleksandra Đajić (25) koja je imala opšti uspeh 9,92

  • 19

Načelnik Vojne Akademije Goran Zeković izjavio je da su danas promovisani potporučnici, generacija odličnih kadeta, vrlo dobrih sportista, ali i odličnih i svestranih mladih ljudi za ponos Srbije i Vojske Srbije.

Svečana promocija kadeta ispred Doma Narodne Skupštine: Orilo se "Bože pravde", a naši najlepši i najbolji oficiri blistaju! (FOTO)

Zeković je na promociji najmlađih oficira Vojske Srbije ispred Doma Narodne skupštine rekao da je Vojna akademija uverena da je iznedrila generaciju časnih oficira i oficirki.

Među najboljim kadetima na 3. klasi Vojno-medicinske akademije je i Užičanka Aleksandra Đajić (25) koja je imala opšti uspeh 9,92. Ne samo što je pametna i vredna, Aleksandra je plenila svojim izgledom i privlačila je pažnju svih okupljenih.

Printskrin: RTS

Najbolji na Medicinskom fakultetu VMA je Miloš Danilović, opšti uspeh 10,00. Rođen 1992. godine u Šapcu, aa odmah do njega je Stefan Petković, opsti uspeh 9,94. Rođen 1992. godine u Beogradu.

Printskrin: RTS

Njima je ministra odbrane Aleksandar Vulin dodelio paradne bodeže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realist

    10. septembar 2017 | 13:33

    Cemu ovi ruzni i bezobrazni komentari?! Devojko, svaka cast! Nadam se da cete vise pisati o ovakvim ljudima, omladina da se malo vise ugleda na njih a manje na zvezde rialitija.

  • Milojko

    9. septembar 2017 | 12:03

    Prelepa

  • Liija

    9. septembar 2017 | 21:37

    Izuzetna devojka, u svakom pogledu.Na ponos celoj Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA