Delegacija Banja Luke u poseti Novom Sadu

Član gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić pozdravio je delegaciju Banja Luke koja posetila Novi Sad povodom radnog sastanka sa predstavnicima gradske uprave posvećenog međugradskoj saradnji u oblasti prostornog planiranja, saobraćaja, lokalnog ekonomskog razvoja, komunalnih poslova i finansija

  • 0

On je tom prilikom gostima poželeo srdačnu dobrodošlicu i izrazio zadovoljstvo zbog susreta čelnika gradskih uprava Novog Sada i Banja Luke.

- Današnji sastanak je korak dalje u razvijanju prijateljskih odnosa i saradnje dva grada. Siguran sam da će razmena znanja i iskustava doprineti boljem funkcionisanju gradskih administracija - rekao je Milan Đurić.

Foto: novisad.rs

Načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić zahvalio se u ime delegacije Grada Banja Luke na prijemu istakavši da Grad Banja Luka prepoznaje značaj ovog vida komunikacije sa drugim lokalanim samoupravama.

Kako je ocenjeno na sastanku gradovi Novi Sad i Banja Luka imaju velike potencijale kada je reč o primeni različitih modela u funkcionisanju vitalnih segmenata uprave, pa ovaj vid saradnje predstavlja dobru praksu za oba grada.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA