LEGO® stigao u Srbiju!

Omiljeni svetski proizvođač igračaka u centru Beograda

  • 0

Najpoznatiji svetski proizvođač igračaka za sve generacije, LEGO®, stigao je u srpsku prestonicu. Prvi specijalizovani LEGO® Store otvoren je na trećem spratu „Rajićeva Shopping Centra“ i na jednom mestu nudi bogat asortiman kreativnih igračaka za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda koje do sada nisu bile dostupne u našoj zemlji.

Foto: Promo

Omiljenoj kockici obradovali su se podjednako i mališani i odrasli, pa su tako brojni obožavaoci sa nestrpljenjem dočekali otvaranje prve radnje danskog brenda, koja će na preko 170 kvadratnih metara ponuditi ekskluzivne linije iz bogatog LEGO® asortimana: LEGO® „Architecture", LEGO® „Technic“, LEGO® „Star Wars™“, kao i mnoge druge popularne setove. U ponudi se nalaze i specijalni „Pick-A-Brick“ zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram, kao i „Build-A-Mini“ ugao gde svako može kreirati jedinstvenu LEGO® figuricu.

Foto: Promo

LEGO® Store Srbija pripremio je i brojna iznenađenja za verne ljubitelje čuvenih kockica, te će tokom prva četiri dana, od 14. do 17. septembra sve koji postanu članovi Loyalty kluba, obradovati i popustom od 20 odsto na kompletan LEGO® asortiman proizvoda.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA