Biljana Popović Ivković i general Zoran Alimpić posetili policajca povređenog na dužnosti

Državni sekretar je istakla da je povređeni saobraćajni policajac u stabilnom stanju, da će početkom sledeće nedelje biti operisan i izrazila nadu da će uskoro biti vraćen na svoje redovne policijske dužnosti

  • 2

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković i načelnik Uprave policije general Zoran Alimpić, obišli su povređenog pripadnika saobraćajne policije Slađana Stevića iz Lazarevca, koji je zadobio teške telesne povrede prilikom obavljanja službene dužnosti.

Smenjena Snežana Rakić, direktorka "Narodnog fronta"

Stević je u noći između 9. i 10. septembra pokušao da zaustavi vozilo koje je načinilo prekršaj, ali se vozač nije zaustavio, već ga je udario automobilom i nakon toga pobegao sa lica mesta.

Foto: MUP

– On je danas identifikovan, uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužiocu – izjavila je

Popović Ivković.

Državni sekretar je istakla da je povređeni saobraćajni policajac u stabilnom stanju, da će početkom sledeće nedelje biti operisan i izrazila nadu da će uskoro biti vraćen na svoje redovne policijske dužnosti.

Foto: MUP

– Ovo je nažalost još jedno u nizu obaranja i napada na naše policijske službenike. Mi ćemo, u saradnji sa tužilaštvom, tražiti najstrože kazne za sve one koji se bahato ponašaju u saobraćaju, koji ne poštuju Zakon o bezbednosti u saobraćaja, kao i druge zakone Republike Srbije – poručila je Popović Ivković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA