Žena saznala da joj kradu šumu, otišla da proveri glasine i - NESTALA! Da li ste je videli?

Snežane Miletić (59) iz Guče nema od utorka, tražili je i psi tragači, policija, rodbina...

  • 6

Snežana Miletić (59) iz Guče nestala je u utorak veče i od tada se za njom traga bez uspeha.

ALARMANTNI PODACI: Za manje od 30 godina, nestaće skoro 2 miliona Srba! Srbija će se iseliti, a mnogi će doći u Beograd!

Ćerka Mila, koja živi u Beogradu, kaže da je pretražen čitav teren kojim se, prema svedočenju ljudi, njena majka tog dana kretala ali ništa nije pronađeno.

U međuvremenu, oni su odštampali plakate sa likom nestale Snežane koje su na svim vidnim mestima u Guči i okolini, pa se mole građani ukoliko imaju bilo kakvu korisnu informaciju da se jave nadležnim organima ili rodbini.

Navodno, pre deset dana ona je saznala da njenu šumu, koja je četiri kilometara udaljena od Guče, neko bespravno seče i otišla da vidi šta se dešava i od tada joj se gubi svaki trag.

Jedan od komšija je Snežanu odvezao do zabrana, a on dalje produžio svojim poslom, pišu Večernje novosti.

- Rekli su joj da su u šumu došli ljudi iz Kraljeva, odnosno da su do šume stigli autom kraljevačkih registarskih oznaka, i da su počeli da seku. Ona se u to i uverila, pošto je to i ispričala rođaki mobilnim telefonom. Otišla je do majčine kuće, nedaleko od šume, i od tada joj se gubi svaki trag - ispričao nam je jedan od Snežaninih rođaka.

Slučaj je odmah prijavljen policiji, u utorak, 5. septembra. Policija je sa psima tragačima pretražila teren, kojim se, po izjavi svedoka, toga dana kretala Snežana, ali nikakav trag nije pronađen. Rodbina strahuje da je Snežanu zadesila tragedija, jer je nestala pod veoma sumnjivim okolnostima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    15. septembar 2017 | 12:10

    Gde će Žena sama da ide noću u šumu da proveri da li neko krade drva . Ja se nebi usudio idi bre

  • Mila

    15. septembar 2017 | 12:21

    Strasno.

  • Daca

    16. septembar 2017 | 00:57

    nikada nigde u noc ne idi sam, ne znas sta ce ti se desiti..ima manijaka raznih budala koje ne gledaju da te povrede..uzas bas ja bi se uplasila da idem sama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA