Kako Vam zvuči medeni mesec za samo 5.760 dinara mesečno?

Od plemenskih zajednica do modernih društava, veliki se značaj pridaje obeležavanju veze između dvoje ljudi

  • 1

Uz venčanje, kao simbol slavlja novog početka i zajedničkog života, važan aspekat predstavlja takozvani "medeni mesec" - vreme koje sveže venčani koriste da se osame i stvaraju prve uspomene u novim životnim ulogama.

To je trenutak potpunog prepuštanja i radovanja svemu što im u životu predstoji. Parovi, a naročito devojke, kada sanjaju o svom bajkovitom venčanju iz vida nikako ne ispuštaju i bajkovit medeni mesec. Pod uticajem filmske industrije, očekivanja koja se odnose na medeni mesec postaju sve veća, što je neretko u neskladu sa realnom finansijskom situacijom. Često se događa da se zbog toga mnogi parovi oproste od zamisli idealnog medenog meseca, ili medenog meseca uopšte.

Popuno razumljivo, usled svih rashoda koje mladenci imaju tokom organizacije venčanja, budžet se značajno istroši, a parovi odlučuju da svoj put za pamćenje odlože za neke "bolje dane". Da li to zaista mora biti tako? Naravno da ne mora. U realnosti, ma kako ona nekad sumorno izgledala, stvari mogu biti mnogo jednostavnije i praktičnije. Kako Vam zvuči medeni mesec na destinaciji iz vaših snova za samo 5.760 dinara mesečno?

Ukoliko Vam to zvuči dobro, onda imamo lepe vesti! U želji da izađe u susret potrebama mladenaca Sberbank Srbija kreirala je ponudu Super keš kredita koji će vas lansirati na mesec – medeni.

Foto: Promo

Više ne morate da brinete o tome da li ćete svoje zamisli moći da sprovedete u delo. U zavisnosti od svojih potreba možete aplicirati za kredit u iznosu do 3.000.000 dinara sa nominalnom kamatnom stopom već od 8,6%, a sa efektivnom kamatnom stopom od 9,84%. Za sve one koji bi što brže da se lansiraju na svoj medeni mesec, prilagođene su specijalne procedure brzog odobrenja. Takođe, sve navedeno dobijate bez dodatnih troškova obrade zahteva.

Visina rate kredita zavisi od iznosa koji ćete podići za svoj medeni mesec. Primera radi, ukoliko za svoje putovanje uzmete kredit u visini od 400.000 din, uz efektivnu kamatnu stopu od 9,97%, i rok otplate 96 meseci, vaša mesečna rata biće 5.760 din.

Zahtev za Super keš kredit možete podneti putem online prijave na sberbank.rs, odlaskom u najbližu ekspozituru ili u Sberbank ekspresu. Ukoliko vam lansiranje na medeni mesec pod ovakvim uslovima deluje zanimljivo, ne gubite vreme već preduzmite prve korake ka svom putovanju iz snova!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA