≫ 

Pretukli Cakanu, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom: Aleksandar iz Pančeva zatekao krvav prizor ispred kuće

- Taj monstrum je Cakanu i tukao pre nego što je obesio, pošto je imala nekoliko podliva i ožiljaka po telu. Odmah sam pozvao policiju, koja je obavila uviđaj i fotografisala je. Verovatno je dugo visila tako, pošto je leš već bio u procesu raspadanja - ističe Jovanović

  • 11

Aleksandara Jovanovića iz Pančeva kad se prošlog četvrtka vratio iz Velike Britanije gde radi, zatekla je jeziva scena. On je u dvorištu porodične kuće pronašao njegovu mačku Cakanu koju je nepoznata osoba prvo pretukla, pa obesila, saznaju "Novosti".

Piton probio prozor, ušunjao se u u kuću i izmasakrirao porodičnu mačku: A onda je tek usledio pakao (VIDEO)

ZA DOBRO JUTRO: Pronašli su napuštenu macu na ulici, uzeli je i okupali. Njena reakcija na prvu kupku je predivna (VIDEO)

Životinju je pronašao u zabačenom delu dvorišta, obešenu o štrik za veš i zadavljenu plastičnom zateznom trakom. Ne zna da li mu je neko time "poslao poruku" ili je u pitanju čista obest i zloba.

- Taj monstrum je Cakanu i tukao pre nego što je obesio, pošto je imala nekoliko podliva i ožiljaka po telu. Odmah sam pozvao policiju, koja je obavila uviđaj i fotografisala je. Verovatno je dugo visila tako, pošto je leš već bio u procesu raspadanja - ističe Jovanović.

Prema njegovim rečima, starija od njegove dve mačke bila je vrlo samostalna, rođeni lovac, i desetak godina je živela u dvorištu koje dele četiri domaćinstva. Na mace koje su hranili njegovi roditelji i komšije, niko se nikada nije žalio.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

- One nikome ne smetaju, štaviše, love miševe i druge štetočine, pitome su i umiljate - priča razočarano Aleksandar.

Jovanović sumnja da je to uradio komšija s kojim je godinama u lošim odnosima, a koji je poznat po maltretiranju svog psa, kao i pasa lutalica u okolini.

- Ne mislim da je to učinio neko nepoznat, pošto je sa zadnje strane dvorišta veoma teško prići kući. Poslednjih nekoliko godina tri moje mačke su misteriozno nestale, pa se bojim da im je sudbina ista kao Cakanina. To je svakako čin bolesnog čoveka, pošto zdrava osoba ne bi bila u stanju da se tako iživljava na bespomoćnoj životinji.

Inače, prema članu 269 Krivičnog zakonika, osoba koja kršeći propise ubije, povredi, muči ili na drugi način zlostavlja životinju biće kažnjena novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

Daljinac

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    6. oktobar 2017 | 07:21

    Neko ko mrzi macke, profil psihopate, koji dobro krije svoju mracnu stranu.

  • ana

    6. oktobar 2017 | 04:52

    zato postoje kamere da detektuju predatore

  • Nenad 007

    6. oktobar 2017 | 00:24

    Ko nevoli cvece,zivotinje i ljude taj je monstrum!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA