≫ 

PLAČI, SRBIJO, PLAČEMO I MI: Majka satima, po kiši, pokušava da oživi svoje štene, koje je udario automobil u Kraljevu (VIDEO)

Da li je lakše gledati ovo ili jednostavno sterilisati lutalice?

  • 23

Najtužniji snimak ove nedelje stiže nam iz Kraljeva. Na videu se vidi majka koja po pljusku, pokušava da oživi svoje štene koje je pregazio automobil. Ona je satima lizala štene i gurala ga šapama, dok se nisu pojavili zaštitari životinja i odneli nastradalog psića.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (+18): Plaćaju da bi silovali omamljene pse, sve se dešava na tajnoj lokaciji u Beogradu?

Detalj srceparajućeg događaja snimila je jedna od ljubiteljki životinja koja je sa stanarima zgrade u blizini toplane u Kraljevu hranila izbačenu kuju i njeno štene.

- Zanemim na ovo, na njihovu bol, život na ulici, na sve što im se dešava. Jer nisu zaslužili. Izbačena, skotna, okotila se na ulici, jedno štene su joj danas kola zgazila, a ona majka, ceo dan ga liže da ga oživi. Ceo dan na kiši je uz njega, pokusava, jer je to njena beba. Samo je želi uz sebe. Njena beba je mrtva, njena krv i meso, pokušava pozvati pomoć, traži pomoć jer joj fali njena beba. I da li je lakše gledati ovo nego sterilisati psa - pita se Danijela Jović, koja je napravila ovaj snimak.

Stanari su uspeli nekako da je odvoje od šteneta i sklone ga, ali majčinski instinkt joj nije dozvoljavao da se udalji sa tog mesta.

- Stajala je još dugo na kiši, na mestu gde su joj ubili štene. Organizovali smo da se što pre steriliše, ali već treći dan je nema na tom mestu – ispričala je Danijela.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    11. oktobar 2017 | 13:29

    Mi ljudi bismo mnogo toga mogli da naucimo od pasa,prevashodno u vezi empatije,ljubavi i plemenitosti.

  • PAP.

    11. oktobar 2017 | 12:17

    ZIVA DUSA STA CE JADNA ALI BOG VIDI SVE...

  • Neutralan

    11. oktobar 2017 | 12:00

    Navise vol7m kucice... Imam jednog psa u stanu ga drzim spava u hodniku ali svako jutro je toliko sretan kada se probudimo ja mislim kada ode da legne da spava jedva ceka da se probudi i da nas vidi znaci pas je najiskreniji prijatelj i najbolji cuvar kuce pa neka prica ko sta hoce....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA