Gocin džem se ne maže na hleb, ni na palačinke jer ima JEDAN SPECIJALAN ZAČIN. Evo u čemu je tajna (FOTO)

Tako sam imala slučaj da je mladić tašti za rođendan kupio slatko od ljutih papričica. Ne znam koju je poruku time želeo da joj prenese

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Markoni
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mirjam

    18. oktobar 2017 | 22:19

    Kupila sam ljutkasto slatko od bundeve, ljuto grozde pomesano sa sargarepom, odlicno je, a Goca je simpaticna , vredna i mastovita osoba, posetite Kalenic

  • Čatni

    15. oktobar 2017 | 22:52

    U indijskoj kuhinji se koristi čatni-nešto kao ljuti džem. Džem sa ljutim papričicama od raznog voća, može i od paradajza, ali obavezno sa šećerom i čilijem. Kažu da mora da bude toliko ljut da ne možeš više da ga jedeš i toliko sladak da ne možeš da prestaneš da ga jedeš. Ide na početku obroka, da otvori apetit.

  • slavica d.

    15. oktobar 2017 | 13:42

    Ja obozavam ljuto i mazem i na hleb i na palačinke. Njam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA