Stiven Sigal postao srpski Zlatni Vitez: Izuzetna čast za holivudskog glumca (FOTO)

Osim mača Zlatnog viteza, dodeljena su još četiri mača i to Srpskoj Patrijaršiji, Gradu Beogradu, te kompanije "Telekom Srbija" i "Braća Karić"

  • 14

Svečanom dodelom mača Zlatni Vitez – Sveti Stefan Despot Srpski 2017, koja je završena sinoć u Skupštini Grada Beograda, holivudski glumac i producent Stiven Sigal postao je Zlatni Vitez za 2017 godinu.

Glumačkoj veličini zabranjen ulazak u Ukrajinu: Stiven Sigal na crnoj listi, evo kako je reagovao na to

PUTIN SE SASTAO SA LEGENDARNIM GLUMCEM: Stivenu Sigalu predsednik lično uručio pasoš Rusije (FOTO)

Kao zastupnik slavnog glumca, koji je prošle godine dobio i srpsko državljanstvo, mač je primio Simon de Karić, a predao mu ga je predsednik Kraljevskog Reda Vitezova Hadži Zoran Mrđenović. On je prisutnima preneo Sigalove pozdrave i žaljenje što ne može lično da primi ovo veliko priznanje jer se nalazi na snimanju filma na Tajlandu.

- Stiven je pitao da li time što dobija ovaj mač to znači i da dobija i titulu viteza – upitao je Simon de Karić, na šta je Mrđenović dao potvrdan odgovor.

Foto: VITEZ FEST/Nadja Pavlovic

- Ne samo viteza, već zlatnog viteza - čuo se komentar prisutnih.

Foto: VITEZ FEST/Nadja Pavlovic

Osim mača Zlatnog viteza, dodeljena su još četiri mača i to Srpskoj Patrijaršiji, Gradu Beogradu, te kompanije "Telekom Srbija" i "Braća Karić".

Foto: VITEZ FEST/Nemanja Kozlina

Ispred kompanije "Braća Karić", viteški mač je primila Milanka Karić koja se zahvalila domaćinima na vrednom priznanju. Dodeljenа su i priznanja zaslužnima za ovogodišnji Vitez Fest i upućen poziv svim ljubiteljima viteštva da dođu na Vitez Fest 2018 koji će se održati 31. marta i 1. aprila naredne godine.

Foto: VITEZ FEST/Nemanja Kozlina

Prisutni su mogli da uživaju i u bogatom kulturno-umetničkom programu, a po završetku su mogli da probaju pivo Princ iz pivare koju je osnovao princ Đorđe Karađorđević.

Foto: VITEZ FEST/Nemanja Kozlina
Foto: VITEZ FEST/Nemanja Kozlina
Foto: VITEZ FEST/Nadja Pavlovic

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    15. oktobar 2017 | 19:50

    A ja branio državu od terorista i na kraju ispadoh kriv a on ni manje ni više nego srpskog viteza nagrada o teško nama.

  • Lulica

    15. oktobar 2017 | 19:33

    Koje poniženje !! Ovo nema nigde samo u našoj banana državi da se jednom glumcu dodeli ovakvo veliko priznanje . A po čemu je to zaslužio ??? Šta je uradio za Srpski narod ?

  • Cccc

    15. oktobar 2017 | 19:35

    Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA