Britanski mediji pišu o seks-turizmu u Beogradu: Bolesnici putuju zbog psećih bordela i silovanja omamljenih pasa (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Kako piše Miror, Britanci su među sve većim brojem turista koji posećuju Srbiju zbog seksa sa životinjama. Naime, postoje organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz

  • 41

Nakon našeg pisanja o jezivim bordelima u Beogradu, gde siluju omamljene pse, britanski Miror je objavio priču o "bolesnom seks turizmu koji praktikuje sve veći broj Britanaca". Oni namenski posećuju Beograd kako bi za manje od 70 evra u ovim horor mestima upražnjavali seks i silovali pse.

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ (+18): Plaćaju da bi silovali omamljene pse, sve se dešava na tajnoj lokaciji u Beogradu?

Kako piše Miror, Britanci su među sve većim brojem turista koji posećuju Srbiju zbog seksa sa životinjama. Naime, postoje organizovane turističke ture za ovakve ljude koje nude direktan prevoz.

Foto: Printskrin/mirror.co.uk

Oni u oglasima pronalaze ponude seksa sa životinjama za cenu između 70 i 150 evra, a snimanje monstruoznog čina dok se iživljavaju nad životinjom košta dodatnih 50 evra.

Podsetimo, Udruženje za zaštitu životinja Levijatan došlo je do informacija da u Beogradu postoji bordel sa psima, gde ih omamljuju i seksualno zlostavljaju.

Oni su na svom Fejsbuk profilu postavili izrazito uznemirujući sadržaj, gde se vidi omamljen pas kako su mu navučene najlon čarape, očigledno spreman za neki bludni čin.

Foto: Facebook/Pokret "Levijatan" - STOP nasilju nad životinjama

Prema tvrdanjama, ovaj bordel nalazi se u Beogradu. Ovaj pokret nudi nagradu od 1.000 evra onome ko pomogne da se otkrije mesto ovog gnusnog zločina.

Postoje informacije da je u pitanju jedan stan, a čim se sazna lokacija slučaj će biti prijavljen nadležnim isntitucijama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    18. oktobar 2017 | 13:51

    Iz dana u dan Srbija sve više postaje evropski tajland .Žene prodaju svoje cerke pedofilima , animal-bordeli , pijanke po splavovima koje se pretvaraju u orgije . Srbiji treba neko kao Putin ili Orban da je izvuče iz blata u koje tone sve dublje

  • Hambalaahambalaa

    18. oktobar 2017 | 13:57

    Pa dobro, da li vi bolesnici imate bilo kakve kocnice u zivotu?! Da li ova prelepa zemlja treba da bude poznata samo po losim i bolesnim stvarima?! Pa ovo je vise prekrsilo svaku meru!!

  • Beba

    18. oktobar 2017 | 13:24

    Uvek želim da mislim da nismo toliko bolestan narod, ali na žalost, vodeći smo! Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA