Ormar - ne. Polica - ne. Zatvor - ne. Ovo je krevetić za bebe blizance, i na prodaju je (FOTO)

Danas su mogućnosti za kupovinu dečjeg kreveta za blizance daleko bolje nego što su bile u vreme naših baka, a dizajneri se utrkuju u ponudi modernih rešenja

  • 2

Kada je reč o krevetiću za bebu, svakom roditelju je najvažnije da on bude bezbedan i udoban kako bi se dete razvijalo na pravi način. Ali šta da rade roditelji koji dobiju blizance?

Svaka druga beba rodi se carskim rezom: Ginekolozi otkrivaju zašto je to zabrinjavajuće

KADA PANIČITI, A KADA NE: Šta svaki roditelj mora da uradi kada beba udari glavu

Danas su mogućnosti za kupovinu dečjeg kreveta za blizance daleko bolje nego što su bile u vreme naših baka, a dizajneri se utrkuju u ponudi modernih i kvalitetnih rešenja za dobar san beba.

U želji da to što bolje i praktičnije izgleda, nekad malo i preteraju pa krevetić dobije najblaže rečeno čudan izgled, poput ovog koji smo pronašli u oglasima.

Foto: kupujemprodajem.com

Krevetić je napravljen poput ormara s rešetkama, koje se po potrebi otvaraju. Dok su jako male bebe bi možda i pristale da spavaju ovde, ali onda bi vrlo verovatno prve reči bile "neću u zatvor".

Foto: kupujemprodajem.com

Šalu na stranu, krevetić iako izgleda neobično, može da uštedi prostor, jer zauzima površinu jednog ormara. Uprkos čudnom izgledu, stručnjaci kažu da je bezbedniji od širokih krevetića za bebe blizance, jer je zbog opasnosti od gušenja bolje da mala deca spavaju razdvojena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nele

    24. oktobar 2017 | 11:59

    to iz price ivica i marica zatoceni u carstvu vestica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA