≫ 

Muškarci brane Irineja i brutalno napadaju žene u Srbiji koje nemaju decu, tvrde da jure samo novac i veliki penis!

 ≫ 

Izjava patrijarha Irineja da je neophodno da podignemo natalitet u Srbiji da bismo opstali kao narod, kao i to da su žene dužne da rađaju, naljutilo je i čak i žene na vrhu vlasti, a onda su šokirane izjavom patrijarha, reagovale i feministkinje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika M.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mića

    30. oktobar 2017 | 19:49

    Moja žena je rodila troje dece i hvala joj. Naravno da žene trebaju da radjaju decu i treba da budu srećne zbog toga. Nemojte biti sebične.

  • TNT

    30. oktobar 2017 | 18:33

    Po tvom nacinu pisanja se vidi da nisi iz bogate porodice niti da ti je muz stranac nego da ceznes za tim.Ja zivim u inostranstvu i sve sam sam stvorio.Druga zena mi je strankinja a prva je bila iz Srbije.Razveo sam se jer je htela da zivi a ne decu bukvalno.Meni to nije imalo smisla nikakvog.Imam decu a nju sam skoro video.Uopste ne lici na sebe i dosta se ofucala.I ja sam ostario ali se drzim jer su mi deca dala puno energije.Ja sam u sustini zadovoljan za razliku od nje.Bice sve vise nezadovoljna i cangrizava.Vreme proslo nije se ostvarila kao zena , majka i mladost ode.

  • Marija

    27. oktobar 2017 | 14:23

    Srbi ne vole nas Srpkinje, a ni mi ne volimo vas,ali ne znam što se moramo vređati. Zato vi ženite Albanke, jer vam takve odgovaraju, a mi se udajemo za strance sa Zapada. Ja sam udata za stranca, jer želim da imam partnera, koga ne moram da učim šta je jednakost polova, jer zna,odrastao je u takvoj porodici. Kod nas svako radi kućne poslove,kuva, radi domaći sa detetom. Moj muž je okrenut porodici, nije kafani. Prosečan Srbin misli da je njegovo samo da podigne noge kad žena usisava, da ode na posao i da joj da svoju spermu da bi je oplodio. Zato lepo Albanke ženite, a mi smo ipak previše za vas. I za ove što kukaju kako ne mogu naći ženu,jer su sve sponzoruše. Poradite na sebi, pa ćete naći dobru ženu i tražite sebi ravnu. Ako ja zarađujem 3000€, obrazovana sam, dobro izgledam, iz bogate sam kuće, logično da želim muža sličnog sebi, ne treba mi neko kome je kladionica izvor primanja i ko zatvara splavove i kafane,takav samo može nasiljem da leči svoje komplekse na meni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA