Dečak glavom udario policajca u nos: Nezapamćeni incident u Boru!

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, a kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa su odlučili da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje

  • 20

Policajac iz Bora zadobio je lakše ozlede lica, kada ga je u marici, prilikom privođenja, glavom u nos udario maloletni R. P. (17).

Penzioneri dobijali oralni seks na dan penzije: Devojka im usred akcije otme novčanik, a oni je jure gologuzi po Boru, padaju i lome ruke i noseve!

Policija je obavljala pojačani nadzor ugostiiteljiskih objekata u Boru, a u jednom su naišli na R.P. koji je organe reda počeo da vređa i poziva ih na tuču.

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, a kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa su odlučili da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje.

Ali, u marici je R.P. bez ikakvog upozorenja glavom u lice udario policajca koji je sedeo pored njega. Policajci su uspeli da obuzdaju dečaka, nakon čega su ga odveli u stanici i pozvali njegove roditelje.

Obavešten je i tužilac, koji je dao nalog da se R.P pusti da se brani sa slobode i da mu se podnese prijava zbog napada na policajca.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Japi

    5. novembar 2017 | 14:27

    Sa 17 godina ne moze biti decak nikako.

  • Relax

    5. novembar 2017 | 15:12

    I? Gde je problem? Policajac na bolovanje, "dečak" na robiju minimum 3 godine.

  • Sveto

    5. novembar 2017 | 20:10

    Neko fino sudstvo-pušten da se brani sa slobode.Tu granicu punoljetstva trebalo bi spustiti na 15 god. Trebao ga je policajac olešit od batina nakon udarca pa ne bi nikad više udario policajca .Bagra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA