≫ 

Stiže prinova u porodicu Karađorđević: Danica i Filip mesec dana posle venčanja saznali da će postati roditelji

Divna vest!

  • 7

Filip KarađorđevićDanica Marinković venčali su se 7. oktobra u Beogradu, a sledeće godine u kraljevsku porodicu stiže prinova.

Snimak kraljevskog venčanja dronom, detalji iz svih uglova: Kako je princ reagovao kad je prvi put video Danicu u venčanici i šta im piše na burmama (FOTO) (VIDEO)

Samo mesec dana nakon venčanja, princ i princeza su otkrili da će postati roditelji.

- Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo sa osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine - kazala je princeza Danica za magazin "Glossy".

Printskrin: vimeo.com/SP Produkcija

Podsećamo, princ Filip Karađorđević i njegova izabranica Danica Marinković, ćerka našeg poznatog slikara Cileta Marinkovića, venčali su se u Sabornoj crkvi, dok je svadbena večera organizovana na Belom dvoru.

Brojne zvanice na venčanju kojem je prisustvovalo oko 300 ljudi su stigle dan pre venčanja, među njima i mladoženjina majka Marija da Glorija od Orelansa i Bragance.

Mladence je venčao patrijarh Irinej koji im je ovom prilikom poklonio Bibliju.

Kuma na venčanju bila je Viktorija od Švedske, a Petar Karađorđević je kum.

Pogledajte kako je izgledalo venčanje: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA