Odgovorni za tešku saobraćajnu nesreću kod Uba su morali češće da obilaze postavljene prepreke i radove

Ako nisu stalno prisutni iz Puteva Srbije na putu da moraju da odgovraju

  • 3

Odgovorni u Putevima Srbije nisu kažnjeni zbog saobraćajne nesreće na neotvorenom autoputu Ub - Lajkovac već zato što su morali češće da obilaze prepreko koje su bile postavljene, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović.

Zbog nesreće kod Nepričave smenjena dva radnika "Puteva Srbije", a direktoru smanjena plata!

- Oni nisu kažnjeni zbog saobaćajne nesreće već je naše mišljenje bilo da su morali češće da obilaze prepreke koje su već postavljene, a što se tiče nesreće to je posao policije i tužilaštva i oni rade na tome da utvrde kako se vozač našao na putu koji je zatvoren sa četiri bankine od tri i po tone - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara.

Rekla je da ako nisu stalno prisutni iz Puteva Srbije na putu da moraju da odgovraju.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Mihajlović je juče na pitanje novinara povodom nesreće 12. novembra kada je automobil išao neotvorenim autoputem i udario u betonsku barijeru na kraju te deonici, rekla da je obaveštena da je nadzor u Putevima Srbije smenjen i da je jedna od izvršnih direktora kažnjen disciplinski tri meseca sa po 20 odsto smenjenjem plate, jer je bio zadužen za signalizaciju na toj deonici.

Ona je danas rekla da su bile postavljene četiri betonske prepreke od tri i po tone, od čega su tri stajale uredno, dok je jedna pomerena i da je posao tužilaštva i policije da utvrde te okolnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mican

    16. novembar 2017 | 12:29

    Ovom izjavom u stvari je pokazala sta ona misli o svima nama narodu srbije u celini,da smo glupi i da moze da vredja inteligenciju svakog od nas strasno nisu krivi za nesrecu vac sto nisu obilazili put baca krivicu na policiju a oni ce onda iz policije izjaviti da nisu duzni da obilaze put koji nije pusten u saobracaj i pojeo vuk magarca niko nije kriv a dva coveka nastradase,e zemljo srbijo ima li ovo jos negde

  • WILSON

    17. novembar 2017 | 08:05

    A vi se ne osećate odgovornom!?lepo BOGA MI...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA