Najbolji decembar na SBB-u do sada je stigao – 6 novih kanala u ponudi!

Već sada u osnovnoj ponudi možete da gledate Pikaboo, a uskoro i Top kanal

  • 6

Čak šest novih kanala, među kojima su originalni zabavni programi domaće i inostrane produkcije za decu i odrasle, najgledanije svetske serije, kao i najtraženija domaća serija, zasigurno će obeležiti predstojeću zimsku sezonu i obradovati najširu publiku SBB, Total TV, D3i, IKOM i EON korisnika.

Atraktivni sadržaj za sve generacije

Već sada u osnovnoj ponudi možete da gledate Pikaboo, a uskoro i Top kanal. U startnom digitalnom paketu dostupni su Prva World i Prva Kick, od 14.12. Epic Drama, a do kraja godine i TV 1000 Russian Kino u HIT paketu. Dečiji kanal Pikaboo HD obojiće svet najmlađih gledalaca, uz vesele junake najpopularnijih crtanih filmova. Među njima je i jedno od najvećih iznenađenja koje se pojavilo u proteklih nekoliko godina na YouTube-u – "Pilići", kao serijal crtanih filmova.

Na velika vrata uskoro ulazi i TOP kanal u HD-u, premijernim emitovanjem prve epizode nove sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – Ubice mog oca. Prva epizoda biće emitovana 18.12. u 20h. Pored Ubica mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels, originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou) i mnoga druga ostvarenja.

Foto: Promo

Za sve ljubitelje drame, u decembru će biti dostupan i kanal Epic Drama HD, mesto za gledaoce koji traže najbolje istorijske drame današnjice. Epic Drama pruža zbirku najuzbudljivijih žanrova i ekranizaciju svetskih književnih klasika, dok će nova destinacija najgledanijih domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih i drugih svetskih ostvarenja biti PRVA WORLD.

Foto: Promo

Strastveni ljubitelji adrenalina i akcije pronaći će omiljenji sadržaj na još jednom u nizu kanala u SBB-ovoj ponudi -  PRVA KICK. Mnoge će obradovati i najgledaniji filmski kanal u Rusiji, TV 1000 Russian Kino, pun neizostavnih savremenih ruskih filmova i televizijskih serija. Decembarskim iznenađenjima ovde nije kraj. I ove godine magija ulazi u vaš dom, jer SBB otvara dodatne kanale od 15.12. do 15.01. i to uz vrhunske HBO i Cinemax kanale sa najnovijom verzijom HBO GO aplikacije.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    11. decembar 2017 | 18:27

    Ma divni su....a pre toga ukinuli 20 kanala sve sto je valjalo

  • Anita

    11. decembar 2017 | 22:58

    Kanali koji nam nude su š klasa

  • Mikicy

    11. decembar 2017 | 23:03

    Ne mogu da se resim ali izbacicu ga pod hitno iz kuce,kanali u osnovnom paketu nista ne vrede,sem nasih koje ima bilo koja satelitska ili kablovska antena,umesto neki kanal komedije da gledamo ,pustaju nam samo horore i akcije,samo krv,mrznja i smrt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA