Predstavljeni rezultati 100 dana rada novog menadžmenta OC Jahorina

Saradnja kompanije i OC Jahorina, ogleda se kroz stratešku promociju brenda Mercedes-Benz na reklamnim površinama i prezentaciju novih modela

  • 0

Na konferenciji za novinare, održanoj u hotelu Bistrica, predstavljeni su odlični rezultati 100 dana rada novog menadžmenta Olimpijskog centra "Jahorina" i ozvaničena je saradnja sa kompanijom Star Import, koja je generalni distributer Mercedes-Benz vozila u Bosni i Hercegovini.

Saradnja kompanije i OC Jahorina, ogleda se kroz stratešku promociju brenda Mercedes-Benz na reklamnim površinama i prezentaciju novih modela.

Pored toga, na konferenciji najavljen je program za otvaranje zimske sezone, na kojem su za sve posetioce organizovani koncerti Dženana Lončarevića i Miroslava Ilića, ispred hotela Bistrica, ali i brojne žurke poznatih DJ-eva na više lokacija.

Foto: Promo

- Veoma sam ponosan na sve što smo postigli tokom prvih 100 dana rada na obnovi i unapređenju infrastrukture Olimpijskog centra. Za ovo vreme, izgrađene su nove staze i vezni putevi u ukupnoj dužini od 25km, uređeno je 6.222m staza po FIS standardima i postavljeno je 530m vetroustava. U toku je izgradnja tri nova parking prostora, kao i dva ski vrtića za najmlađe. Uspostavili smo saradnju sa šest opština na teritoriji Istočnog Sarajeva o besplatnom skijanju za decu osnovnih i srednjih škola, zatim sa najvećom svetskom kompanijom za proizvodnju sistema za veštačko osnežavanje Technoalpin, kompanijom Mercedes, Petrol, Mtel, EXIT festivalom i Maribarskim Pohorjem.

Foto: Promo

Pored toga, za ovo kratko vreme smo ostvarili uštede u iznosu većem od 15 miliona KM, a prihodi su nam za gotovo 45 odsto veći u odnosu na prošlu godinu, i dodao da su ovo samo neki od uspeha novog menadžmenta i da će u budućnosti nastaviti sa realizacijom sličnih projekata koji će doprineti vraćanju starog olimpijskog sjaja Jahorini - izjavio je direktor OC Jahorina

- Kompanija Star Import, i brend Mercedes-Benz prepoznali su u Olimpijskom centru "Jahorina" sjajnog partnera. Jahorina je jedna od najlepših planina u regionu, a predanost ka najboljoj usluzi i kontinuirano ulaganje u nove sadržaje u kombinaciji sa prelepim vidicima i snegom pokrivenim obroncima, uveravaju nas da smo doneli pravu odluku. Na jedinstveni način ćemo približiti klijentima nove Mercedes-Benz modele, a upravo sada sprovodimo akciju, sa izuzetno primamljivim uslovima finansiranja, za dva modela koja su uvek spremana za izazove zimske vožnje, modelima GLC i GLE. Gradske ulice ili planinski put, svi će biti u prilici da se uvere da u skladu sa našim sloganom - Najbolji na svakom terenu - Mercedes-Benz SUV modeli ne biraju put, oni su spremni za svaki izazov - rekao je direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila, Milorad Ostojić.

Foto: Promo

- Izuzetno mi je drago što danas imam priliku da zvanično otvorim novu skijašku sezonu i obradujem sve goste Jahorine svojim koncertom ispred hotela Bistrica. Obećavam da vas očekuje nezaboravni provod i verujem da će brojni radovi koji su preduzeti na modernizaciji, privući veliki broj skijaša iz zemlje i regiona - istakao je Dženan Lončarević.

Predstavnici OC Jahorina i ovog puta su podsetili na brojne ranije najavljene zabavne sadržaje koji će biti organizovani tokom 2017/2018. skijaške sezone, poput novogodišnjeg besplatnog koncerta Željka Joksimovića, ispred hotela Bistrica, prvog EXIT festivala na snegu koji će se održati od 15. do 18. marta 2019. godine. Pored toga, biće organizovan i EYOF – olimpijske igre mladih, tokom kojih će se mladi iz celog sveta takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA