Jedini grad u Srbiji koji ima kuću bezbednosti na samo 20 kilometara od Beograda: Ovde svako ima pravo na stručnu pomoć (VIDEO)

Kuća bezbednosti je zamišljena kao savetovalište za građane koji na adresi vojvode Radomira Putnika 14 mogu da dobiju odgovore o pitanjima iz opšte nadležnosti, rada saobraćajne policije, upravnih poslova i kriminaliteta

  • 0

U aprilu 2016. godine u Pančevu je počela sa radom Kuća bezbednosti. Prva i za sada jedina u Srbiji, Kuća bezbednosti je zamišljena kao savetovalište za građane koji na adresi vojvode Radomira Putnika 14 mogu da dobiju odgovore o pitanjima iz opšte nadležnosti, rada saobraćajne policije, upravnih poslova i kriminaliteta.

Nije se opametio: Pobegao iz doma, pa porušio groblje u Pančevu, a prošle godine je uradio mnogo goru stvar!

U prvih godinu dana rada kancelarije, kroz nju je "prošlo" blizu 600 stranaka, ne samo iz Pančeva već iz celog južnobanatskog okruga, bilo da su se javljali telefonom bilo da su dolazili lično.

U Kući bezbednosti su zadovoljni postignutim, a rad prvog i za sada jedinog ovakvog savetovališta u Srbiji, pa i jugoistočnoj Evropi, ocenjen je odličnom ocenom, jer su građani prepoznali policiju kao partnera u borbi protiv protivzakonitih slučajeva.

Policijski službenici zaposleni u kancelariji ''Savetovalište za bezbednost-kuća bezbednosti'', pored toga što primaju građane u kancelariju i pružaju korisne informacije iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, na poziv građana izlaze i na teren i pružaju informacije i savete, a sve u cilju podizanja njihove imovinske bezbednosti.

Građani se mogu obratiti na telefon 013/343-970 i zakazati termin za dolazak policijskih službenika na njihovu kućnu adresu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA