≫ 

CRNI OBLACI SVE BLIŽI SRBIJI: Evo kada počinje sneg po gradovima (PROGNOZA)

Temperatura već od subote u ranim jutarnjim satima ide ispod nule, i tako će se držati narednih dana... dok se cela zemlja ne zabeli!

  • 4

Prema najavljenoj vremenskoj prognozi krajem vikenda, pa postepeno do utorka cela Srbija će se zabeleti! Trenutno toplo i oblačno vreme će tokom vikenda zameniti kiša, a onda nas očekuju snežne padavine.

Današnja vremenska prognoza (15. decembar 2017): Tokom dana toplo sa temperaturom do 17 stepeni, uveče počinje kiša

Danas će u našoj zemlji biti umereno, do potpuno oblačno, a posle podne i uveče mestimično sa kišom, uglavnom na severu i zapadu.

BEOGRAD

Na području Beograda sutra će biti umereno i potpuno oblačno, vetrovito i toplije, kasnije posle podne i uveče povremeno sa kišom. Duvaće vetar umeren, povremeno i jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 8, najviša dnevna oko 16 stepeni stepeni.

Foto: Printskrin/accuweather Beograd

NOVI SAD

U Novom Sadu danas oblačno sa povremenom kišom, koja bi već u toku noći mogla preći u slabiji sneg. Temperatura od 4 do 15 stepeni. Tokom vikenda očekuje se znatan pad temperature i zahlađenje.

Foto: Printskrin/accuweather Novi Sad

SUBOTICA

U Subotici danas oblačno sa kišom, jutarnja temperatura od 2 do 12 stepeni Celzijusa. Sutra pad temperature i dalje sa kišom, dok će u nedelju biti znatno hladnije sa mogućim snegom tokom noći.

Foto: Printskrin/accuweather Subotica

Na jugu Banata duvaće umeren i jak, južni i jugoistočni vetar sa udarima olujne jačine. I u narednim danima prognozira se slično vreme, oblačno i hladnije u većini mesta, mestimično sa kišom uz umeren, povremeno jak vetar.

KRAGUJEVAC

U centralnoj Srbiji danas oblačno sa kišom. Temperatura između 7 i 10 stepeni. U subotu pljuskovi, u nedelju zahlađenje, dok se u ponedeljak u Kragujevcu i okolini očekuju snežne padavine.

Foto: Printskrin/accuweather Kragujevac

Samo će se u subotu pre podne na jugoistoku Srbije zadržati suvo i toplo vreme uz umeren, na planinama jak i olujni južni i jugoistočni vetar.

ČAČAK

U Čačku danas i sutra slaba povremena kiša, u nedelju hladnije mestimično sunčano. Od ponedeljka će se zabeleti i u Čačku, a temperatura će se tokom noći spustiti do minus pet.

Foto: Printskrin/accuweather Čačak

NIŠ

U Nišu danas oblačno s kišom, temperatura od 8 do 12 stepeni. U subotu pljuskovi, uglavnom u kasnim popodnevnim časovima. U nedelju hladno i suvo sa periodima sunčanog vremena. Od ponedeljka pad temperature sa susnežicom i snegom.

Foto:Printskrin/accuweather Niš

ZLATIBOR I KOPAONIK

U planinskim predelima provejavanje slabog snega, a uveče i tokom noći nove padavine. Na Zlatiboru do ponedeljka povremena kiša, kada se očekuje sneg. Dok na Kopaoniku sneg provejava i danas, sa maksimalnom dnevnom temperaturom 3 stepena.

Do kraja meseca u većini mesta suvo i prohladno, u brdsko-planinskim predelima sneg.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari svirac

    15. decembar 2017 | 15:38

    A dalice sneg padati i po selima

  • Miki

    15. decembar 2017 | 15:51

    Pa ne pada sneg iz crnog oblaka!

  • brana

    15. decembar 2017 | 17:04

    Al ce putari ove godine da prave kombinacije sa potrosnjom soli i goriva!Nema izlazaka a bice potrosnja nikad veca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA