• 1

Država će vaučerima za odmor u Srbiji obradovati ceo jedan grad u 2018. godini

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima počeće od 1. januara i trajaće do 15. oktobra iduće godine

  • 1

Građanima Srbije će i u 2018. godini biti deljeni vaučeri za odmor u Srbiji, pa će tako na raspolaganju imati 80.000 vaučera u vrednosti od po 5.000 dinara u cilju podsticanja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije, što je veličine jednog grada srednje veličine.

Vaučeri za letovanje u Srbiji obaraju rekorde

Prijavljivanje građana za boravak od minimum pet noćenja u prijavljenim objektima počeće od 1. januara i trajaće do 15. oktobra iduće godine, saopštilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

To će biti četvrta godina zaredom kako se dele vaučeri i sprovodi Uredba o uslovima i načinu dodele i korišćenja sredstava za podsticanje unapređenja turističkog prometa domaćih turista na teritoriji Srbije.

Lista ugostitelja koji ucestvuju u realizaciji šeme dodele vaučera biće objavljena 29. decembra 2017. godine.

Tu listu će Ministarstvo sedmično ažurirati novopristiglim prijavama i objavljivati na internet prezentaciji Ministarstva (www.mtt.gov.rs).

Svim zainteresovani ugostitelji koji ispunjavaju uslove u realizaciji šeme dodele vaučera od juče mogu da šalju potrebnu dokumentaciju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    Hvala Rasime,car si sto ponovo dajes vaucere

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima