• 3
 ≫ 

Svi koji žele brak, a ne mogu da pronađu idealnog partnera moraju da izgovore OVE MOĆNE REČI i desiće se čudo!

 ≫ 

Za sve one koji bi hteli da uskoro stanu na "ludi kamen", a smatraju "da im se ne da" valjalo bi da izgovore ove molitve

 • 3

Prirodno je da s godinama sve češće razmišljamo stvaranju porodice, prvenstveno o braku, ali isto tako nekada nije lako pronaći pravog partnera. Za sve one koji bi hteli da uskoro stanu na "ludi kamen", a smatraju "da im se ne da" valjalo bi da izgovore ove molitve.

Napokon otkriveno šta ljudi zaista misle o muškarcu koji dozvoli ženi da zadrži svoje prezime

Molitva za udaju

Gospode, Bože Večni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se žena sjedinjuje sa mužem radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa čovekom koji me razume i kom bih mogla sve reći. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio celog života. Daj Gospode da me pronađe onaj koji razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode ženika koji će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo.

Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni duhom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i uporopaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onome koga traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Amin!

Foto: Pixabay

Molitva za ženidbu

Gospode, Bože Večni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se muž sjedinjuje sa ženom radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa ženom koja me razume i kojoj bih mogao sve reći. Sjedini me sa takvom koja bi me iskreno, supružanski ljubila celog života. Daj Gospode da pronađem onu koja razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode nevestu koja će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo.

Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni dušom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i upropaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onoj koju traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Amin!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Misa

  23. decembar 2017 | 13:29

  Ma Bog nam je SMESTIO zato što NE MOŽEMO bez žena a da je TO DOBRO i on bi je IMAO ali eto NEMA,pa sad možeš se MOLITI di GROBA ne vredi!

  34
  16

  Podelite komentar

 • Toza

  23. decembar 2017 | 14:25

  Kako su se nekad molili za vreme Komunizma

  32
  3

  Podelite komentar

 • Brale

  23. decembar 2017 | 21:00

  Ima li šta za švaleraciju. Tako moćno?

  18
  5

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima