• 22

Detalji LOTO dobitka koji je čekala cela Srbija: Iza srećnika i listića uplaćenog u Odžacima krije se MISTERIJA TRI SEDMICE

Da podsetimo, srećni brojevi ovoga puta bili su 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31, a sedmica nije bila izvučena sedam meseci

  • 22

Dobitni listić u 102. kolu igre na sreću Loto, koji je vlasniku doneo 4.400.000 evra uplaćen je na prodajnom mestu na Trg 22. oktobra u Odžacima i bio je - sedmi uplaćeni listić tog dana!

Pogledajte kako je prelepa voditeljka reagovala kada je videla da je posle 8 meseci izvučena LOTO sedmica (VIDEO)

Prema saznanjima Informera, srećni dobitnik nije igrao nikakve sisteme, već je samo popunio svih 10 kombinacija na jednom listiću, za 800 dinara.

Pored "sedmice", koja će svakako rešiti sve njegove životne problme, on je imao i četiri "trojke" i jednu "četvorku" kojom bi vratio uloženo. Onih 4.400.000 evra mu je - čist ćar.

Da podsetimo, srećni brojevi ovoga puta bili su 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31.

U ovom kolu izvučeno je i 14 dobitnika sa šest pogođenih brojeva, koji su uzeli po 416.232 dinara.

Loto sedmica nije bila izvučena sedam meseci.

Kada je reč o misteriji tri sedmice, misli se na: LOTO sedmicu, 7. listić koji je uplaćen tog dana i na sedam meseci čekanja na novog milionera.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    Bajke I bajkice!!!zasto troclana komisija ne izvrsi merenje svih kuglica pred Sam pocetak izvacenja nego samo konstatuje da su svi uslovi ispunjeni za izvlacenje?ko garantuje da neka loptica nije busna ili je u istu lopticu ubacen komadic metala kako ne bi bill izvucena dobitna kombinacija?I bitna stvar zasto SE uplata moze izvrsiti do pola19?Taman kompijutwr I'ma vremena da napravi nedobitnu kombinacija a sve to Sam naveo sa merenjem kuglica!!!

  • sova

    Odavno sam prestao da verujem u BAJKE.

  • Šanker

    Eh dodjavola.. to je moja stalna kombinacija.. igram tu kombinaciju dvadeset godina, nikada nisam preskocio... i bas sad lada nisam stigao da uplatim, ona izadje...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima