• 6

Ni u Vršcu nema dočeka za Novu godinu na Gradskom trgu: Odlučili su da novac potroše na najmlađe - sva deca će dobiti poklone

- Paketići koje ćemo obezbediti za mališane biće edukativni. Reč je o igračkama koje će biti odabrane prema uzrastima - rekla je za portal eVršac gradonačelnica Dragana Mitrović

  • 6

Grad Vršac ove godine neće organizovati doček već će novac iz budžeta namenjen proslavi i dočeku Nove godine na Gradskom trgu, preusmeriti na najmlađe sugrađane.

Gužve pred praznike uveliko počele, a dani pred nama će biti pakleni: Spremite se na zastoje od po nekoliko sati

Vršac, kao i Novi pazar umesto koncerta na trgu organizovaće tradicionalni Novogodišnji karavan za najmlađe. Osim dece iz vršačkih sela, obadovaće i sve gradske mališane, do sedam godina starosti, oduka je Lokalne samouprave.

Klizaište u centru greada će biti postavljeno za decu svih uzrasta.

- Odlučili smo da novac koji smo do sada trošili na program proslave dočeka obe Nove Godine, muzički program i vatromet, ovde godine potrošimo na poklone namenjene deci. Paketići koje ćemo obezbediti za mališane biće edukativni. Reč je o igračkama koje će biti odabrane prema uzrastima. Verujemo da će svi roditelji na vreme prijaviti svoju decu putem obrazaca koji su dostupni u holu Gradske kuće, vrtićima i u seoskim mesnim zajednicama.Takođe, Grad se ove godine potrudio da ispuni želju nešto starijih mališana i njihovih roditelja, tako da ćemo na njihovu, ali i na našu radost ponovo u centru grada imati klizalište koje će biti postavljeno u periodu od 20. decembra do kraja januara naredne godine - rekla je za portal eVršac gradonačelnica Dragana Mitrović.

Foto: vrsac.com

Dodela paketića za mališane u selima biće organizovana kao i do sada - dolaskom Novogodišnjeg karavana u svako vršačko selo, dok će mališanima u gradu paketići biti uručeni u Centru Milenijum.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aha

    Sve u svemu tuga u Srbiji,po ulicama pogubljeni ljudi nema radosti ni euforije cisto mrtvilo svuda

  • čarls bronson

    Nemaju jelku na korzou ?

  • Subotica

    Bravo za vrscane .👏👏👏

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima