• 0

Na Horgošu i Batrovcima čeka se do 45 minuta: Veći broj vozila očekuje se na prilaznim putevima većih gradova

U predprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane

  • 0

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, osim na GP Horgoš i Batrovci gde se vozila zadržavaju u vremenskim intervalima od 30-45 minuta.

Gde sve možete da pređete granicu i kako da izbegnete gužve

U predprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, saopštio je AMS S, sugerišući da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Saobraćaj je ove večeri nešto umerenijeg intenziteta, dok se veći broj vozila ipak očekuje, shodno kraju vikenda, na prilaznim putevima većih gradova.

Otapanje snega i porast dnevnih temperatura donose i učestale odrone koji predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji, posebno na putevima pored kamenih kosina, useka i klisura.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima