• 0

Na Horgošu i Batrovcima čeka se do 45 minuta: Veći broj vozila očekuje se na prilaznim putevima većih gradova

U predprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane

  • 0

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, osim na GP Horgoš i Batrovci gde se vozila zadržavaju u vremenskim intervalima od 30-45 minuta.

Gde sve možete da pređete granicu i kako da izbegnete gužve

U predprazničnim novogodišnjim i božićnim danima zbog očekivano pojačanog saobraćaja često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na putničkim ulaznim i izlaznim terminalima, uglavnom sa mađarske i hrvatske strane.

Zadržavanja su tada često duža od uobičajenih, a u pojedinim danima mogu biti i višesatna, saopštio je AMS S, sugerišući da se u tim danima koriste granični prelazi koji su manje opterećeni i na kojima su zadržavanja kraća.

Saobraćaj je ove večeri nešto umerenijeg intenziteta, dok se veći broj vozila ipak očekuje, shodno kraju vikenda, na prilaznim putevima većih gradova.

Otapanje snega i porast dnevnih temperatura donose i učestale odrone koji predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji, posebno na putevima pored kamenih kosina, useka i klisura.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima