• 5

Lončar: Gašić je moj izbor, reč je o neplaćenoj funkciji

- Čovek će trošiti svoje gorivo, telefon... Da je više takvih domaćina u Srbiji kao što su Boban i Bratislav Gašić gde bi nam kraj bio... - kaže ministar zdravlja

  • 5

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je lično insistirao i molio Bobana Gašića, brata Bratislava Gašića, da uđe u Nadzorni odbor niškog Kliničkog centra, kako bi pomogao u organizaciji rada, te da je reč o neplaćenoj funkciji.

Klinički centar u Nišu otvorio vrata za prve pacijente: Od srede prijem i za hirurške zahvate (FOTO)

Mediji su preneli da je Boban Gašić imenovan za predsednika Nadzornog odbora Klinickog centra u Nišu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ja sam lično insistirao i molio Gašića da dođe. Trebao mi je čovek koji ima iskustva, zna organizaciju...-rekao je Lončar odgovarajući na pitanja novinara u Nišu.

Lončar je dodao da Boban Gašić od 1996. godine uspešno vodi firmu, te da ga je zamolio da izdvoji malo vremena i pomogne ljudima oko organizacije, kako bi zgrada Kliničkog centra služila nameni, a tehnička služba bila dobro organizovana.

Istakao je da je reč o neplaćenoj funkciji.

Čovek će trošiti svoje gorivo, telefon... Da je više takvih domaćina u Srbiji kao što su Boban i Bratislav Gašić gde bi nam kraj bio... Zahvaljujem mu se što pomaže zdravstvu. On je moj izbor i moja odgovornost - rekao je Lončar.

Daljinac

(Telegraf.rs /Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    Ovo se zove drzava po ruski. Trazili ste gledajte.

  • Marina

    Slusam, čitam i ne vjerujem.

  • D@d.

    Pa sta i treba ovako vise be Iiiide more dosta je bilo

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima