• 4

Specijalci na ulicama Prištine: Povećan broj policije zbog sigurnosti građana

Povećani broj policije, kako kažu, treba da obezbedi potpunu sigurnost građana tokom novogodišnjih praznika

  • 4

Na ulicama Prištine uočljiv je veliki broj pripadnika specijalne jedinice, a iz Kosovske policije kažu da su preventivno preduzete posebne mere zbog novogodišnjih praznika, a da je bezbednosna situacija mirna i stabilna.

Tači: Specijalni sud "istorijska nepravda", a njegovo ukidanje nije beg od pravde!

Povećani broj policije, kako kažu, treba da obezbedi potpunu sigurnost građana tokom novogodišnjih praznika.

- Kosovska policija, na osnovu svojih procena bezbednosne situacije planira a prioritet nam predviđanje neophodnih policijskih mera. Što se tiče bezbednosne procene situacija je mirna i stabilna. I od građana zahtevamo povećanu posvećenost i budnost svih građana i institucija - rečeno je portalu Arbresh.info, prenosi prištinski Expres.

Povećano prisustvo policije planirano je na određenim lokacijama i na otvorenom, gde je planirano novogodišnje slavlje.

- Policija planira dodatno prisustvo policije na lokacijama raznih gradova, gde će biti održani svečani dočeci Nove godine, a biće zaduženi i za povećanu kontrolu saobraćaja- navodi se u odgovoru Kosovske policije.

Policija apeluje na sve građane da sarađuju i obaveste bezbednosne institucije o svim eventualnim nepravilnostima ili informacijama, uključujući moguće informacije o problemima u saobraćaju.

Sve se to čini, kako se navodi, da bi se izbegli eventualni incidenti i obezbedila sigurnost građana.

Na Fejsbuku se oglasio i ministar unutrašnjih poslova, Flamur Sefaj, koji je takođe pozvao na saradnju građana sa kosovskim institucijama u narednom periodu kako bi na taj način pomogli da predstojeći praznici dobiju svoj pravi smisao.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Aca

    Situacia mirna a policija seta naoruzana do zuba . Ajde bre

  • Паметница

    На Косову и немају шта мого да чувају давно су Немањићи руднике злата,сребра,зафира,дијманат,рубина и остлих скупоцених драгих камења затворили ; јеино ти поомци тих штосу пребивли моткма кмење и хипнотисали воду и дошли боси у хаљинама на Европки Конинент да би њихови потомци сиромашили Европску Расу и одузимали им капитл бандитским преварантким хипнотичким путем којим уплнтирају разне лажи кроз музику , пискарањем лажи и увек прикрију свој дела лажим и преварама...

  • BOZA ZEMUNAC

    A čega se oni to kao boje?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima