• 26

Nije čudo što svi kažu da su beogradski vozači ludi: "Kec" izbegavao rupe na mostu, pa razvalio "kiu" (FOTO)

Vozač "kie", automobila koji je oštećen, fotografisao je nastalu štetu i to podelio na društvenim mrežama, kako bi upozorio sve koji prolaze tuda, da paze i da prođu što bezbolnije

  • 26

Da je stari Savski most pun rupa i neravnina odavno je poznato, pa čak i tramvaji koji najčešće saobraćaju njime jedva prolaze svojom trasom. Ipak, često se ovde zadesi i poneki auto, koji u želji da izbegne nesnosne gužve na svim ostalim mostovima krene ovim, makar i po cenu da gume istroši više nego što bi trebalo.

Vozači u Beogradu preživljavaju pakao kad treba da pređu Stari savski most: Bili smo, uverili se i slikali rupu do rupe (FOTO)

Ipak, mali broj vozača ovde prolazi svakodnevno, a nove rupe i neravnine pojavljuju se svakog dana, tako da su nezgode prilično česte. Jedan "kec" je u želji da izbegne ogromnu rupu u asfaltu, skrenuo na pogrešnu stranu, prešao preko pune linije i udario u auto koji mu je išao u susret.

Foto: Facebook/Policijske patrole BGD

Vozač "kie", automobila koji je oštećen, fotografisao je nastalu štetu i to podelio na društvenim mrežama, kako bi upozorio sve koji prolaze tuda, da paze i da prođu što bezbolnije.

Foto: Facebook/Policijske patrole BGD

Iznad fotografije napisao je komentar:

"Kec 128, PA 097 .. dolazeći u susret prešao preko pune linije i razvalio mi je Kiu ceed. Jedva sam živu glavu izvukao. Mnogo je kamikaza za volanom. NE BRŽE OD ŽIVOTA,MOLIM VAS !!!"

Objavu je postavio na popularnoj Fejsbuk grupi "Patrole BGD", a usledila je lavina komentara. Od onih koji su u šoku komentarisali da je dobro što je izvukao živu glavu, do onih koji potvrđuju veoma loše stanje asfalta na ovom beogradskom mostu.

Foto: Facebook/Policijske patrole BGD

"Dobro si ti, prijatelju, živu glavu izvukao".

"Most je očajan, bilo je pitanje dana".

"Kad ni jedan, ni drugi ne gledate šta se dešava".

I mnogi drugi...

Kakav je vap stav o ovoj situaciji? Ostavite nam komentar obavezno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Srboljub

    Moj stav je da ovaj sa kecom nije trebao da bude na mostu nego u muzeju.

  • Mitar

    Ovakvo divljacka voznja beogradjana nema ni na filmu ja vozim po vise evropskih gradova ali ovo sto se radi po begradu strava iii uzas ii sramota koje je to divljastvo to su sve sami divjlaci

  • RadovanMladić

    Pančevci su opasni kad dođju u Bg.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima