• 11

Granična policija dobila nove uniforme (FOTO)

- Za nas je izuzetno važno što smo dobili nove uniforme, s obzirom na zadatke iz naše nadležnosti koje izvršavamo u različitim vremenskim uslovima - rekao je Vojislav Ivković, zamenik komandira na Graničnom prelazu Batrovci

  • 11

U toku je podela novih kompleta interventne uniforme pripadnicima Uprave granične policije, koje će do subote dobiti celokupan sastav ove Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova.

Velika akcija srpske policije: Uhapšeno 30 osoba zbog korupcije

Policijski službenici na Graničnom prelazu Batrovci danas su smenu započeli u novim uniformama i ističu da su zadovoljni novim uniformama , koje su kako kažu kompletne, kvalitetne i zadovoljavaju potrebe rada u terenskim uslovima.

Foto: MUP Srbije

- Za nas je izuzetno važno što smo dobili nove uniforme, s obzirom na zadatke iz naše nadležnosti koje izvršavamo u različitim vremenskim uslovima. Radujemo se i što su podeljene sada, kada je zbog praznika pojačan intezitet saobraćaja na graničnim prelazima - rekao je Vojislav Ivković, zamenik komandira na Graničnom prelazu Batrovci, podsećajući da je ovaj prelaz prošlog vikenda za samo 24 sata prešlo oko 40.000 ljudi.

Foto: MUP Srbije

Da podsetimo, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović najavio je početkom novembra da će pripadnici
Uprave granične policije do kraja godine dobiti nove uniforme.

Daljinac(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam

    Upravo na ovom prelazu koruptivni metodi su uzeli toliko maha da su i carinici i policajci u talu.dovoljno je da vidite kada stizemo petkom nocu svaki kombi je reketiran .

  • Ja...

    Sto im stoji krst naopako,sve neke "slucajnosti"

  • cdc

    Malo su bezveze ove kape, kacketi, sta god, deluje malo neozbiljno

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima