9 VELIČANSTVENIH: Poslušajte novogodišnje pesme koje su obeležile naše detinjstvo! Pustite ih i svojoj deci (VIDEO)

Ako niste okitili jelku, pravi je trenutak da to učinite uz zvuke neke drage pesme! Poslušajte ove pesme, pripremite sebi topli napitak ili vama omiljen zimski užitak i uživajte

  • 0

Praznično vreme je doba velike nostalgije, kada se mnogi od nas prisećaju nekih starih, dobrih, zaboravljenih trenutaka, detinjstva ili novogodišnjih dočeka i prazovanja sa nekim dragim ljudima.

Novogodišnje jelke iz gradova Srbije: Pogledajte kreacije koje postaju glavne selfi atrakcije (FOTO)

Setu nam najčešće izazovu praznične pesme koje smo svi voleli. Već na prve taktove probude se uspomene i donesu neka draga lica, vrate nas vremenskom mašinom u jedno davno zimsko doba. Kako bismo ih otrgli od zaborava, pripremili smo za vas najlepših 9 novogodišnjih numera.

Ako niste okitili jelku, pravi je trenutak da to učinite uz zvuke neke drage pesme! Poslušajte ove pesme, pripremite sebi topli napitak ili vama omiljen zimski užitak i uživajte!

1. Snimljena davne 1990, setiće vas na neke drage izvođače koji nisu više sa nama i televiziju kakvu smo voleli. A melodija je toliko pevljiva, da vam sigurno neće izlaziti iz glave narednih nekoliko dana.

2. Povratak u detinjstvo! Legendarna emisija Zvrk i hor Zemlja snova odvešće vas u najlepše doba.

3. Legendarni Milan Delčić Delča i njegov bend U škripcu snimili su svojevrstan novogodišnji evergrin.

4. Nek nas spaja ljubav bez kraja!

5. Dečiji hor Čarolija uvek nam prenese lepu poruku: U ponoć kada zaspu svi, poželi jednu želju ti, da svi na svetu pravi poklon dobiju, da se kao deca raduju.

6. Naši legendarni glumci i pevači pop muzike izveli su te 1998. jednu od najlepših prazničnih pesama. Probudite nostalgiju i poslušajte!

7. Kolibri su omiljeni dečiji hor koji uveseljava ne samo najmlađe, već i starije. Evo kako su to radili nekada, kada su i mnogi od nas još bili deca!

8. Izvođači popularne muzike širili su novogodišnje raspoloženje i praznični duh te 2004.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA