Užas u prodavnici zdrave hrane u Prokuplju: Miševi vršljaju po džakovima sa žitaricama na akciji! (FOTO)

Na fotografiji, koju je nam je poslao jedan Prokupčanin, vidi se da glodar izlazi iz džaka u kojem je oljušteni ovas po promotivnoj ceni

  • 28

U pešačkoj zoni u centru Prokuplja u izlogu prodavnice zdrave hrane, šetaju se miševi.

HOROR U PEKARI U BEOGRADU: Veliki pacov šeta po vitrini u kojoj se prodaje hrana! (VIDEO)

Sliku je zabeležio Prokupčanin, čiji je identitet poznat redakciji. Ono što je primetno je da miš ulazi i izlazi iz džaka sa hranom koja je ostavljena u izlogu.

Vlasnik prodavnice, koja je inače deo lanca trgovina, nije želeo da komentariše ovaj slučaj.

U Opštinskoj organizaciji potrošača kažu da sve što se koristi za ishranu mora da bude zatvoreno i ne sme da bude u kontaktu sa štetočinama i bubama.

Foto: Čitalac Telegrafa

Miš, ili pacov je uslikan tokom noći, kada je prodavnica bila zatvorena. Na fotografiji se lepo vidi da glodar izlazi iz džaka u kojem je oljušteni ovas po promotivnoj ceni! Taj ovas se koristi za ishranu ljudi. Pored je još nekoliko džakova koji su, takođe, otvoreni.

Foto: Čitalac Telegrafa

- Sve što se koristi u ishrani mora da bude zatvoreno i ne sme da dođe u kontakt sa glodarima, bubama i sličnim prenosiocima zaraza. Ovo bi trebalo da se prijavi nadležnim inspekcijama - prokomentarisala je sekretar Opštinske organizacije potrošača u Prokuplju Snežana Apostolović.

Vlasnik prodavnice Goran Dinić nije želeo ništa da kaže u vezi sa ovim iako smo mu u telefonskom razgovoru ukazali na fotografiju koju imamo.

Daljinac

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    3. januar 2018 | 10:55

    Nasi trgovci samo oce pare a higijena je ravna nuli

  • Ja sa tem nem ništa

    3. januar 2018 | 13:18

    Neznam šta je ovde cudno.To je slika naše drzave i kulture.Ovakvih stvari ima u Srbiji koliko hoceš.Sve to regulišu prijatelji,razne veze i poznanstva.Sanitarna imspekcija korumpirana sto posto.Tako da se boljem nemozemo nadati.

  • 🐰Zec🐰

    3. januar 2018 | 09:53

    Ništa što se jede ne treba kupovat na akciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA