VOZAČI, KAKVA VAM JE REGISTRACIJA? Ako imate ova slova na tablicama, nećete morati da plaćate nove

Ova slova su izbačena, ali to ne znači da morate ponovo da registrujete kola

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera

    09. april 2018 | 16:13

    Svaka cast! Ne mogu ovo da nazovem pravim imenom. Zabranjeno je. Redovna pljacka!!! Kad sam registrovao vozilo nisam mogao da biram tablice (ili sam mozda trebao, od pocetka sam znao da ovo sve informaticki nece ici u redu, nema ko to da uradi kako treba) salterska sluzbenica mi je dala "nesrecne" tablice. Zasto ovu neverovatnu glupost ne plati onaj ko je sve smislio a nije domislio do kraja. Za neciju "domisljatost", nije strasno, svi mi koji nismo imali srece moracemo da platimo, a nije ni mnogo (kome). Sada moramo da kupimo nove tablice i saobracajnu da u registarskom broju ne budu nasa slova a iduce godine kupujemo nove tablice koje nece sadrzati nasa slova u oznaci mesta registracije. Od samog pocetka sve je bio opsti haos, parking smo placali za nepostojeca vozila a ilegalno smo vozili svoja posto pri iscitavanju cipovane saobracajne dozvole nasih slova nije bilo ni u registarskom broju vozila, ni u oznaci mesta a ni u imenu vozaca - znaci nigde. Koliko novca fali u budzetu pa da ga dopunimo???

  • mire

    02. april 2018 | 22:20

    imam veci broj vozila i nema slova koih nema a vlasnik sam svih vozila kada ce uvesti da moye vise voyila bod jednim brojem tablica jer sta prestavljaju tablice pa podatke o vlasniku yar ne a ovo menjanje ubi platim tablice oni ti daju koje hoce i opet nisu tvoje cim nemozes da ih zadrzis je nisu tvoje pa zato ako su njihove neka stave sta hoce bas me briga i da nezaboravim za registraciju na 6 meseci za starija vozila pa valjda je normalno da vozila uvek budu tehnicki ispravna a ukoga posumljaju znase vanredni tehnicki pa ako neprodje onda neka deru a ne ovako ja danas ispravan sutra ostanem bez kocnica i bas me briga ja sam ispravan ma muka mi od lopuza ceo zivot brinu o nama nemoj te vise bice nam svima lakse i bolje

  • zoran

    05. januar 2018 | 09:58

    Može o trošku države. Nije moja greška. Jednom sam pošteno platio tablice, zašto ponovo da plaćam nečiju nesposobnost i nestručnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA